Nej hypotéka po 1.12.2016

Ahoj, dělali jste už někdo průzkum hypo trhu po 1.12.2016, tzn. za nových zákonných podmínek? Hledám 85% hypo na cca 3.2M, s co nejdelší fixaci (min. 5 let). Od KB mám zatím návrh na 1,89% bez nutnosti dokupu dalších produktů (životko už si platím jinde). Jinde (Air Bank, Moneta, Unicredit) koukám nabízejí 1.69%, ale nevím, jak je to s ostatními poplatky aj. Žádné extra požadavky nemám - resp. ani nevím, jaké bych měl mít -, ale líbí se mi produkty, kde se odečítají peníze na účtu od úročené částky z hypotéky, a to KB, pokud vím, nenabízí. A taky bych nerad čekal měsíc na odhad, takže hledám spíše pružnější instituci :) Prosím bez duchaplných komentářů typu "měl ses zařídit před prosincem" ;-) Děkuji všem za tipy.
Odpovědět
@czbird Zatial CS 1,69, ale maju od 15.12. zdvihat uroky (info od bankerky), ale zatial nie je zname o kolko. Ad prosinec - treba to brat ako vyhodu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mění se to ze dne na den, takže bez tipů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@czbird Hypoteční banka, včera 3.8mio, 1.79%, fix 7let
Odpovědět
Profilova fotka
Pružná banka je něco co jsem neviděl. Všude to trvá stejně dlouho. Záleží spíš na poradci který ti dokáže najít vhodnou institucí s externím odhadcem co má čas. Takže bych se netrapil rychlosti. Navíc je prosinec a nikdo od příštího úterka nepracuje.
Odpovědět
@czbird zůstávám roky věrná KB jelikož vše vždy vyřídí rychle a nic mi nevnucuji.V listopadu jsem dělala nový odhad na byt kvůli zástavě a byl do druhého dne.Teď doresuji hypo kterou musím vycerpat do dvou let , odhadce dostal v pátek podklady a v pondělí byl odhad.
Odpovědět
OK, diky za reakce, zkusim na svou poradkyni jeste pritlacit.
Odpovědět
Profilova fotka
CS zveda vsechny urokove sazby o 0,4% Airbank namizi pouze refinancovani. Do unicredit bych na zaklade spatnych referenci nesel. Stejne tak RB se za posledni roky vyrazne zhorsila. @czbird
Odpovědět
jen abych vám poradil tak to udelejte co nejdrive budou se zvedat sazby cca o 0,5%
Odpovědět
CS 1,74 na 8 let, podepsano minuly tyden
Odpovědět
@jumpmans mame unicreditbank a jsme spokojeni... s cerpanim nebyly problemy, mame bez poplatku za zrizeni,bez poplatku za vedeni, ucet zdarma, bez poplatku za odhady, s nicim prakticky nedelali problem... a slusny urok v te doby, kdy jsme brali...
Odpovědět
@spaly sazby uz se mely dramaticky zvedat od 1.12. a ten rodil neni nijak obrovsky...
Odpovědět
zkus poptat Equa bank, s jejich hypo maximální spokojenost
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
asi s křížkem po funuse, ale....zkusil bych Monetu. Úrok 1,69 (jak píšeš), ale nic nechtějí, kromě založení účtu. Mělo by to tak být do 9.1.2017, bez záruky. Vyřizuju hypo 2,5M na 71% LTV na 25 let (bez pojištění schopnosti splácet). Zatím je to žádost o hypoteční úvěr, tož su zvědavý, jak to dopadne...šťastné a veselé... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@skrobacek "Nic nechtějí" by mne zajímalo, vyřizujem hypo u Monety a požadují pojištění schopnosti splácet?
Odpovědět
Profilova fotka
@awakened já zrovna refinancuji u Monety a pojištění po mne nechtějí, jen aktivní účet
Odpovědět
Profilova fotka
@awakened Ahoj! Nevěřím tomu, že toto pojištění je povinné. Jak to doopravdy bude - dám samozřejmě vědět, až vyřídím hypotéku, ale s tímto pojištěním nepočítám...navíc,toto pojištění je platné jen po dobu fixace.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mohl bych poprosit o info, jaky mate mesicni prijem (klidne i do SZ) abych to mohl porovnat s nabidkami ktere jsem dostal mesic zpet ja?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?