Nezávislý a kvalitní finanční poradce v Brně

Dobrý den. Chystáme se s manželem do budoucna žádat o hypo, máme nějaké úspory, koupili jsme si i pozemek, máme vybraný dům, ale nevíme, u které banky budou mít pro nás nejlepší podmínky, případně kde budeme mít vůbec na hypo nárok (vydělává jen manžel, já jsem zatím po škole nezaměstnaná, pouze krátkodobé brigády a DPP). Potřebovali bysme zkrátka někoho, kdo by nám poradil, protože se ve finančních záležitostech vůbec nevyznáme, zároveň ale aby byl opravdu nezávislý a necpal nás někam jen kvůli svému výdělku. Máte osobní zkušenost s někým takovým v Brně?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme společnost V-Consulting a zabýváme se jak refinancováním úvěrů,hypoték, tak i zajišťujeme pro naše klienty nové hypotéky. Spolupracujeme s většinou bank v rámci republiky,takže jsme schopni Vám vyhledat to nejvýhodnější co na trhu je a udělat hypotéku dle Vašich představ a potřeb.Každému klientovi se věnujeme individuálně a naše služby jsou pro klienty zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
Rád bych vám někoho doporučil, ale vesměs mám velmi negativní zkušenost. Vždy se dívali především na svůj vlastní prospěch a až poté na prospěch klienta. Hlavně u OVB. Finanční poradce vám nedoporučuji. Doporučuji maximálně se s nějakým sejít, ale pak si vše nastudovat, prověřit a smlouvy si vyběhat sama.
Odpovědět
Profilova fotka
@lola_ ahoj, muzes zkusit portal chytryhonza.cz, mam dobrou zkusenost s panem Kojzarem. Byl z druhe strany republiky vse po ttelefonu a mailu a zdarma (urcite pak dosttal provizy od banky). Pak dokonce prijela bankerka z Prahy na Moravu a dopadlo tto OK
Odpovědět
@lola_ připojuji se k @onetwogo . Ještě jsem nenarazil na kvalitního finančního poradce. Pro ně je nejdůležitější nejvyšší provize.
Odpovědět
@lola_ Já mohu doporučit finanční poradkyni, pokud máte zájem, pošlu kontakt do IP.
Odpovědět
@lola_ už jsem na diskuzi psala vícekrát, nám teď hypo vyřizuje jedna fin. poradkyńě, dělala hypo i bríchovi a všechno super. Jsem ráda že jí mám- už nám jde na nemovitost odhadce a já ani jednou nebyla v bance, všechno za mě oběhá, vyřídí a hlavně vysvětlí! ;-) Pokud budeš chtít kontakt, pošlu do IP
Odpovědět
@lola_ Ahoj, dobrou zkušenost mám s fin. poradci z Partners. Mají u všech stejné provize, což zaručí, že vyberou to, co je pro klienta nejlepší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednotná provize nezaručí objektivitu a kvalitu služeb. Úroveň poradců je různá a doporučit se dá vždy jen konkrétní člověk, ne celá firma, protože čím větší firma, tím větší rozdíl mezi jednotlivými poradci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, obnovuji téma... Nějaký tip na nezávislého finančního poradce pro Brno a okolí? Koho můžete s klidným svědomím doporučit? Potřebovala bych komplexní poradenství, ne jen hypo. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@murinam s jednim fin poradcem resime uz druhou hypoteku a s radosti doporucim . At nedelam reklamu napiste mi zpravu :-)
Odpovědět
Mám super zkušenost s panem Kalíkem z "Realitní a hypoteční centrum" v Brně. Jsem většinu času mimo ČR a pomohl mi všechno zajistit po telefonu/emailu, oběhal to za mě a podmínky jsem dostal perfektní. První zkušenost s hypotékou a hned dobrá. Kdo to může říct :)
Odpovědět
Doporucuji Petru Kilianovou z Gepard Finance, Brno. Maximalni spokojenost.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Brno Allrisk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám výbornou osobní zkušenost (a nejen já) s Ing. Lucií Půžovou, Tel: +420 775 733 693 Můžete se klidně odkázat na mě, že máte kontakt ode mě. Mám zkušenosti s více poradci, ale u této paní je jednání naprosto úžasné. I spolehlivost a komunikace.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?