Nová zelená úsporám - co musím doložit k vytápění?

Profilova fotka
Dobrý den, stavím pasivní dům a budu žádat od dotace NZÚ. Je nutné doložit něco k plynovému kotli ? Jde mi hlavně o to zda musím mít doklad o koupi? To že musí spňovat parametry a že musím mít doloženou jeho instalaci, revizi atd. to je mi jasné. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nevím to jistě, vyvozuji pouze z naší zkušenosti při žádosti o dotaci na tepelné čerpadlo. A my jako přílohu musíme mít doklad o koupi (fakturu) za čerpadlo mimo jiné kvůli datu pořízení, žádali jsme ale zpětně. Snad bude někdo vědět s určitostí.
Odpovědět
Pokud máte NZÚ na pasivní dům, musí vám stejně zpracovat veškerou dokumentaci člověk nebo firma s tím správným razítkem. A ten vám řekne co potřebujete a co ne. U plynového kotle by mohl stačit podklad prokazující co je to za typ a jeho parametry a zpráva o instalaci a revizi. Ale s jistotou vám to řekne, ten kdo bude žádost zpracovávat.
Odpovědět
Musíte doložit Soupis faktur. Soupis všech faktur souvisejících s realizací podporovaných opatření. Musite dolozit vse co dela pasivni dum pasivnim. Jeste pani na help desku riakal, ze se musi dolozit minimalne faktury ve vysi dvojnasobku pozadovane dotace, tzn. pokud chcete 500tis. dolozite faktury za 1mil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?