Odhad dřevostavba - podhodnocovaní

Dobry den, prosim Vas, casto pocuvam ludi, ze im drevostavbu pri odhade hypoteky odhadcovia podhodnotili. Stalo sa niekomu, ze odhad bol na celu ciastku ak ano tak v akej banke? Dakujem krasne
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli odhad v KB a jen díky ceně pozemku . který kupujeme od známého nám odhad vyšel dobře. když by byl pozemek kupovaný za "normální" cenu, tak by nám odhad pozemku + dřevostavby vyšel špatně. dívám se nyní do hodnocení a dřevostavba dle odhadu vyšla skoro o 300 000 tisíc méně ....
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Raiffeisen bank a odhad bylo 400 tis. nižší ;-)
Odpovědět
Mame Kb a vse vyšlo jak jsme potřebovali
Odpovědět
@horvathova3 pripravovali ste na to nejak specialne vas rozpocet? alebo to proste tak dobre vyslo :)
Odpovědět
@vierkakolarova my byli původne u unicredit a tam to vyslo spatne. A u Kb nam to vyslo snad o 60 tis min, takže to bereme jako vítězství :-) protoze to uz se ztrácí v castkach co platime kolem.
Odpovědět
@vierkakolarova jinak jsme v Kb sepsali na pobočce vsechno co jsme uz zaplatili a projekt domu. A nějak to odpovidalo ceně.
Odpovědět
CS Vyslo presne podla zmluvy o dielo.
Odpovědět
My jsme u spořitelny měli odhad nižší skoro o 700 tis. Kč, což už znát je. Takže jsme se se spořitelnou rozloučili...
Odpovědět
Mozem sa spytat v akych bankach ste to riesili? chapem ze je to hrozne individualne, ale aspon pre prehlad.
Odpovědět
@eficenka Pochopila jsem správně, že odhadce vám pozemek tedy odhadl na vyšší cenu, než jste ho koupili? Tudíž odhad i s domem vyšel vysoko? Musí se po odhadu doložit peníze např. účtem, že máte rozdíl mezi cenou v rozpočtu a výší hypotéky? A do tohoto rozdílu se započítává i pozemek? Tzn. peníze na účtu plus odhadní cena pozemku plus hypotéka musí být rovna ceně domu s pozemkem? Je nutné u hypo v KB vyčerpat nejdříve našetřené peníze?
Odpovědět
Profilova fotka
@badlina nevim jak u hypo v kb ale ve sporce jsme nedokladali vlastni hotovost ale pred zahajenim cerpani jsme museli prokazat proinvestovsni vlastnich zdroju - faktury. Teprve pak nam uvolnili prvni transi ve vysi pdhadu ceny pozemku. Ale to bylo pred tremi lety, ted je to jine a od rijna bude zase jinak...
Odpovědět
Dobry den, co som ja pochopila zo stretnuia s CS tak je na Vas ci preinvestujete vlatne peniaze, my sme napriklad povedali, ze by sme to neradi. Ale tym padom musite preukazat akym sposobom dofinancujete zvysnu cast ceny domu. Vacsinou sa na to berie nezaisteny uver zo stavebneho sporenia. Tak to budeme asi riesit my, pretoze ak by sme preinvestovali uspory, tak by sme po postaveni domu ostali na 0 a to by sme neradi.
Odpovědět
Článek se načítá
zkuste Equa bank - odhadce přímo komunikoval s paní z pobočky a odhad myslím upravovali tak, aby to bylo schůdné pro všechny strany...(:
Odpovědět
Profilova fotka
ČS a odhad je přesně tak, jak jej chceme... ;-)
Odpovědět
ja hypoteční banka a vše ok ...přes ERU
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?