Opravdový finanční poradce Brno

Profilova fotka
Ahoj, můžete prosím doporučit finančního poradce z Brna, myslím tím někoho komu my zaplatíme a on nám za to poskytne finanční poradenství. Jednáme o převzetí úvěru po bývalích majitelích, proto pro nás někdo k bere provizi od banky nepřipadá v úvahu (nutil by nám nový produkt). Díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
@terkaz95 Myslím, že když popíšete svůj případ, najde se tady někdo, kdo Vám poradí. Osobně bych úvěr přebíral tak, že bych si vzal nový a ten jejich splatil. Ale dost záleží na tom, o jaký typ úvěru se jedná.
Odpovědět
Profilova fotka
@terkaz95 Pokud chcete převzít úvěr, tak ten se přebírá tak, jak je aktuálně nastavený. Přebírá se však od současných majitelů, nikoli od bývalích, ani bývalých majitelů. A jediné, co je třeba, je doložit do stávající banky podklady, které si ta banka vyžádá :-) Není to nic těžkého.
Odpovědět
Profilova fotka
@terkaz95 @vladimirsvorba trochu si dovolím oponovat. KB mě třeba upozornili na to, že v převzetí úvěru řeší novým úvěrem a splacením toho starého. Proces scoringu je pořád stejný akorát KB chce mi aktuální obchodní podmínky jakou součástí úvěrové smlouvy. Podle mě cílem každého ´´ dlužníka ´´ je platit co nejméně a vyjednat si co nejlepší podmínky. Takže bych se rozhodl pro řešení s co nejmenší úrokovou sazbu, co nejnižší další poplatky spojené s úvěrem a možnost mít bez sankce splatit co největší částku. Souhlasím s panem Svorbou. Není to nic složité. Chce to jen najít toho správného člověka v bance nebo poradce.
Odpovědět
Profilova fotka
@kossakowski1980 Převzetí u KB jsem neřešil, takže nevím, jak přesně to mají. Ve většině případů totiž vychází lépe nový úvěr, rozdíl v cashflow klienta je obvykle velmi významný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?