Partners Financial Services, a.s. - zkušenost s hypotékou

Máte někdo zkušenosti? Je dobré přes ně řešit hypotéku? Je zpracování nabídky zadarmo jak tvrdí? Děkuji
Odpovědět
Mám od nich dělanou hypotéku, dohodli jsme se, které banky osloví a vše v pohodě. Nic jsem neplatil. Mám u nich dobrou poradkyni. Jen tam potom udělala bordel ČS, ale to byla chyba banky. A vše se vyřešilo.
Odpovědět
Manžel dělá už léta letoucí právě pod záštitou Partners a já tam kdysi pracovala pár let taky. Přes jinou společnost bych už asi nic neřešila, ale já jsem trochu zaujatá. :-D I když tam narazíte na blba, se kterým se třeba nějak nepohodnete, můžete se obrátit na vedení a ti jdou tvrdě po spokojenosti klienta. ;)
Odpovědět
My také řešili hypotéku přes partners a všechno v pořádku:-)
Odpovědět
@caprice89 Máme fin. poradce z Partners mnoho let a jsme spokojeni, řešíme přes něj finance kompletně-nikdy jsme nic neplatili-mají "provize" od bank, pojišťoven...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zkušenosti obrovské :-) Vždy je to o lidech, jako každá služba, nejdůležitější je, jaké kvality a zkušenosti má ten zprostředkovatel/poradce. A záleží, jaké tlaky jsou na toho zprostředkovatele ze strany jeho společnosti a obchodním partnerů. Osobně nevidím téměř žádný rozdíl mezi OVB a nebo Partners. A poradenství zdarma, to je jedna z největších lží finančního poradenství v ČR. Zdarma nikdo nedělá, vždy to musí někdo zaplatit.
Odpovědět
Také jsme si v roce 2016 nechávali sjednat hypotéku přes partners a jsme s manželem nad míru spokojeni. Plus vidím hlavně v tom že máte spoustu času s vyřizováním ušetřeno, máme toho poradce pořád, takže kdyby jste chtěla můžu vám dát kontakt :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?