Partners - máte zkušenost?

diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám, dělal jsem si refinanc hypotéky na můj současný dům cca 3 roky zpátky. Myslím si, že je to hodně o konkrétním člověku než o firmě jako takové. Jejich cílem je nabídnout zákazníkovi co nejlepší řešení financování. Ale určitě doporučuji si v případě jejich nabídky zjistit i další možnosti. Já jsem to řešil přes kamaráda v této společnosti, takže nevím, zda je to zcela objektivní.
Odpovědět
Profilova fotka
@petruskapeta no minulý týden mě akorák bývalý spolužák ze střední uháněl ať si to vyslechnu . No je to takovej v podstatě finanční poradce kterej se se snaží pod firmou Partners vyhodnotit všechny tvé výdaje jako je hopo, pojištění, životní, důchodový a nějak ti pomoc ušetřit, dál sme se zatím nedostali, neměl sem čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě absolutní nepsokojenost!! Jejich lidi jsou naprostý neprofesionálové a blbci. Pardon za výraz ale ano. Měla jsem čest se třemi z nich a jeden jak druhý... Maj naučené jen svoje "hlášky" a když sem se zeptala na něco konkrétního nic nevěděli... Ano, možná jsem měla smůlu na ty špatné lidi, ale to mi stačilo, abych si o této společnosti udělala názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano. My přes ně máme hypotéku..všechno za nás pak poradkyně od nich zařídila..snaží se nám nabídnout to nej...chtěli nás přemluvit i k životku, které jsem razantně odmítala,nakonec od toho upustili....nevím,zda jsme udělali dobře..ale nejsem typ,co by někde v bankách lítal a zjišťoval podmínky, úroky atd..nechali jsme si tedy poradit..teď nám budou dělat asi novou pojistku na barák, levnější...takže zatím docela spokojenost....zbytečě se v tom radši nepitvám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jen upřesním, že oněkolik druhů hypoték jsem se zajímala na netu a pak jsem v jedné byla...do úzkého výběru jsem zařadila 3 n a pak už jsme si nechali fakt poradit..
Odpovědět
Profilova fotka
@mirastr nemyslím si, že jejich cílem je nabídnout zákazníkovi co nejlepší řešení. Jejich cílem je primárně výdělek z provizí. A kdo si myslí něco jiného... Nicméně jsou schopní člověku doporučit produkt, který ani nepotřebuje ( i když oni ho přesvědčí že ano), jen proto, že z něj mají provize. Také je jasné, že se snaží lidem přesjednávat pojistky a další služby, protože z nově sjednaného jim opět jdou provize. Bohužel to jsou jedinci, kdo dělají firmě jméno, a v případě partners jsou to opravdu lidé bez jakéhokoliv vzdělání v oboru - setkala jsem se s lidmi všech možných specializací, a proto na mě každý jednotlivec působí nekompetentně.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám zkušenost. Byla jsem přemluvena, at zkusím pracovat jako fin,poradce. Prošla jsem jejich X školeními a většinou to byl naprostý výplach mozků. Co je ale pravda, tak že mají sjednocené provize a měli by být schopni ti zajistit pro tebe co nejvýhodnější nabídku. Realita je ale bohužel taková, že to nahází do databáze a ono jim to něco vyplivne. Kluk, co mě zaučoval, o tom neměl ve skutečnosti ani páru. Neměla jsem žaludek to dělat. Takže je to opravdu o lidech a ne o fin.společnostech.
Odpovědět
Profilova fotka
@petruskapeta S Partners spolupracujeme, ale zjistili jsme, že občas neumí udělat to nejvýhodnější. Sháněli jsme povinný ručení s havarijkem za rozumný peníze a Partners nám nabídnul od 7500Kč nahoru.. Kamarád shodou okolností začínal u OVB a ti nám komplet pojištění na 1,4 16V, ve středu města s min. zabezpečením auta nabídli 4500Kč..neváhali jsme ani minutu.. teď s OVB řešíme hypotéku, zatím je do konce září úrok 2,99%. Nevím, jestli máš už nějakou nabídku, ale u OVB to vypadá, že si umí víc nasmlouvat a spolupracují s více bankami.. nebo mě se to alespoň takhle jeví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luca86 Mě přemlouvali 2x ať pro ně jdu pracovat, naštěstí jsem vždycky couvla a když teď čtu tvůj komentář dobře jsem udělala.
Odpovědět
@petruskapeta Já mám docela dobrou zušenost, ale možná taky proto, že spolupracuju se známou. Máme od nich životko, penzijko, pojištění auta a domu. S cenama jsem spokojená. Hypotéku mám přes jiného fin. poradce, protože jsem chtěla mBank a s tou Partners nespolupracují.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll Také jsme sehnali fin.poradce přes známého od Partners. Chtěli jsme jít do mBank, ale poradce nám řekl, že mBank nedoporučuje. Sám když jdu s přítelkyní do mBank něco vyřizovat (má tam účet), tak v 90% věcí nelze u nich dělat osobně, ale člověk musí volat a nebo psát dopis. Nakonec máme Hypoteční banku a jsem spokojený. Přes Partners jsme vyřídili i životní pojištění a pojištění bytu. Já jsem spokojený 100%.
Odpovědět
Profilova fotka
@maky_s OVB ... je to člověk od člověka. Mě navštívil OVB s penzijním připojištěním a pořád vnucoval než-li by něco vysvělil. Nakonec odvětil, že jsem hloupý a to jste měli vidět, jak jsem ho pak hnal z bytu. ]-( Pak to OVB zkoušelo s jiným pojištěním, že jsem vyhrál víno, že mě ho pojišťovák přinese. Říkám, ať to víno pošlou poštou, hned zavěsili :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Tyto společnosti/poradci mají provize, pokud s vámi uzavřou pokud možno co nejvíce smluv. A pak také mají z určitých produktů více peněz než z jiných. Tak hádejte, jaká se vám asi s největší pravděpodobností pokusí vnutit. Z mého okolí to dělají lidi, které vyhodili ze školy (nebo se na ni ani nedostali) a neměli naději získat jinou práci. Dost čatso to jsou šílení frajírci, opakující úlisné fráze a v první řadě si kupují co nejdražší auto, i kdyby ho pak spláceli ještě deset let. Myslím, že obrázek je jasný :-D Kdyby lidé nebyli s prominutím hloupí, najmou si seriozního poradce, který něco taky vystudoval, má praxi apod. Ano, něco mu zaplatí, ale takový poplatek se jim při kvalitních službách poradce velice brzy vrátí, protože můžou na některých produktech dost ušetřit (oproti tomu, kdyby si je zajistil sám). Navíc mají jistotu, že takový poradce je opravdu nezávislý. Neplatí ho banky a pojišťovny, ale klient - logicky tedy budou mnohem pravděpodobněji sjednávat produkty, které jsou pro klienta nejvýhodnější. Jenže lidé tu podléhají falešné představě, že Partners a OVB jsou "zadarmo", že je to nic nestojí. Sedají na jejich řeči jak hloupé mouchy na lep. Kdyby si raději zaplatili odborníka, nakonec by ušetřili spíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Chápu tenhle názor, už mockrát jsem se spálila a opravdu nám udělali pojistky, které nám byli k ničemu, ale myslim, že právě proto můžu říct, že tenhle pán takhle nefunguje.. Prohlídnul nám smlouvy, životka se mu připadali ok (ty jsou od partners). U spotřebitelského úvěru se mu nelíbili poplatky, tak navrhnul řešení. My jsme si nechali to co máme a nebyl žádný problém, respektoval to.. Nakonec nám pomohl s tím pojištěním na auto a výhodněji nám to nikdo nenabídnul.. Myslim, že to není o hlouposti,ale o tom se tím zabývat a nenechat si nacpat první věc, kterou ten poradce nabídne.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste s okolí Liberecka, můžu Vám dát na pána z OVB..a nebo Partners, ten je z České Lípy, ale i z Liberce se domluvíme, nemá problém dorazit k nám..
Odpovědět
@cevepe Rozhodně netvrdím, že mBank je nějaká velká výhra - to jednání a vyřizování hypotéky byl horor (trvalo to přes 4 měsíce), ale nejlépe splňovali naše podmínky. Bohužel není moc bank, který by do příjmů domácnosti započítaly celou výši rodičáku. @bayt Dost možná, že to tak většinou je, ale pořád věřím, že mám štěstí. A přes jejich infolinku jsem získala ještě větší slevu na pojištění, na kterou ani přes internetový srovnávače nedosáhnu.
Odpovědět
Zkušenost máme, máme poradce, je na něj spoleh a snaží se, myslím, že se vyzná a své práci rozumí. Nejhorší jsou rychlokvašky, které mají sotva maturitu a jinou práci nesehnali. Je to prostě o konkrétním člověku.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdousek Jo jo,sice nevydelavam ty slibene statisice,ale mam ciste svedomi :-D
Odpovědět
Taky mám zkušenost - pozitivní. Řeším s fin. poradcem veškeré tyhle záležitosti, nerozumím tomu, tak si ráda nechám poradit. Ušetřili jsme díky němu na pojistce apod. Teď jsme s ním řešili i hypotéku, báječně nám poradil jednu "fintu" a ušetříme peníze v rámci statisíců. Je fakt, že je to kamarád, ale je to fajn férový člověk, za kterého bych dala ruku do ohně, takže pokud by chtěl někdo někoho doporučit v Ostravě (obecně Moravskoslezský kraj), jsem k dispozici :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučíte někdo dobrého fin. poradce od Partners v Brně?
Odpovědět
Nemám zkušenost s touto společností ale s jinou. Přijde mi, že ti lidi jsou sami zblbnutí a mají kde co a pak to vnucují i všem ostatním bez ohledu na to, zda je to opravdu nutné. Ano, jde jim sice o provize, ale oni tomu sami i věří. A pak je to samozřejmě člověk od člověka. Jeden je zkušený a podává aspoň nějaké konkrétní info a jiný se v tom sám plácá a říká nesmysly.
Odpovědět
Ano, mame skusenost a nikdy viac. Slecna fin. poradkyna nam na zaklade dotaznika vypocitala nase saldo, z coho vycitila moznost dobreho obchodu. Navrhla nam teda financny plan, ktory nebol v sulade s nasimi planmi - nas plan bol kupit si pozemok a zacat s vystavbou domu, tzn. nase ocakavania spocivali v pomoci zorientovat sa na trhu s hypotekami. Po odovzdani financneho planu sme si vyziadali cas na rozmyslenie s tym, ze na dalsom stretnuti sa dohodneme ako dalej. Pri dalsom stretnuti uz mala pripravene zmluvy na dochodkove sporenie k podpisu. Pri argumentovani, ze nas plan je iny (t.j. pozemok+dom+rodina) a tieto volne finacne prostriedky budeme potrebovat prave na tento plan odvetila, ze s vystavbou domu by sme mali pockat a so zalozenim rodiny taktiez :))))) Po tomto sme sa zdvihli a odisli. To, ze predpripravene zmluvy mali chybne vyplnene nase udaje uz ani rozoberat nebudem.
Odpovědět
Profilova fotka
Neprofesionální přístup, narvou vám cokoliv, hlavně aby měli provize:-/ Hodně mých známých u nich začalo pracovat a nevydržel tam ani jeden.
Odpovědět
Profilova fotka
Když už výpomoc, tak oveřenou od známých nebo od lidí z modré střechy. Je přeci jen lepší jít k někomu ověřenému než-li jít k poradci jen tak na oko s kontaktem najítým na internetu. Já s přítelkyní jsme fin.poradce měli na doporučení přes známého a byli jsme naprosto spokojeni.
Odpovědět
Pracoval jsem skoro deset let v bance na hypotečním úvěrování. Vzhledem k tomu, že hodně klientů se k nám dostávalo hlavně přes finanční poradce, udělal jsem si postupem času o nich jasný obrázek. Zjistil jsem, že vůbec nejde o společnost za kterou ten daný poradce "kope", ale jde hlavně o jeho kvality (bohužel někteří z poradců nejsou moc odborníci a udělají více škody než užitku....) Jak již tady někdo psal, je to jen o tom konkrétním poradci a jeho znalostech a přístupu ke klientům. Nic jiného v tom není, znám hodně kvalitní poradce, kteří již hypotéky dělají přes deset roků a jsou v tom skvělí a hlavně "kopou za svého klienta", protože mají komplexní přehled o nabídkách všech bank a i metodice jednotlivých bank, takže vám ušetří spoustu zbytečného běhání a starostí. Při výběru financování nějakého záměru, ať již koupě domu, bytu, výstavbu, majetkové vypořádání atd., považuji výběr kvalitního finančního poradce za to nejdůležitějši!
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdousek Já dvakrát prošla pohovorem, i když jsem jim tvrdila, že o financích nic nevím (studuju historii). Vypadali že jim to neva, nebo že jsou dokonce rádi, že o tom nemám ani páru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, potřebovali jsme hypotéku. Kamárad co dělá u jedné banky nám ji neschválil a velice pochyboval o tom, že by nám ji někde na cca 2mil schválili s našimi příjmi. Kamarádka mi tedy doporučila svého kamaráda z Partners, který jim přefinancoval hypotéku (je velice spokojena). Mladý hoch z Partners si s nama domluvil schůzku, vše vysvětlil, sepsal od nás vše co potřeboval. Dodali jsme mu naše (hrozné) pojistky a za měsíc se nám ozval, že udělal audit a že se můžeme sejít. Sešli jsme se a byly jsme velice překvapeni (spíš můj muž, on se v tom vyzná lépe než já :-) ) POjistky co jsme měli rušíme, udělal nám společnou, spolehlivou kam pak zahrneme i naši dcerku až se narodí. Hypotéku na 1,9mil by nám dali ve dvou bankách. Nakonec jsem našli byt za 1,62mil, takže to vyjde na jisto a jsme moc spokojení. O nic se starat nemusíme, vše zařizuje náš poradce z Partners. Co vím, že provize mají v Partners od všech institucí stejné, takže objektivní. V OVB už provize stejné nebyly (cca před 4 lety, teď nevím, manžel tam rok pracoval), takže už doporučovali třeba víc to, z čeho měli více peněz. S manželem jsme s poradcem z Partners velice spokojení. Natrefili jsme na opravdu seriózního muže!
Odpovědět
Ahoj, my máme s manželem taky poradkyni z Partners. Je to jeho spolužačka z vejšky. Normální ženská, máma od malého děcka, pracovala dřív v bance, ale vadilo jí, že musela nabízet jen produkty dané banky bez ohledu na výhodnost pro klienta. Jinak, nejdřív po nás chtěla vědět, co kde máme uzavřené. Manžel neměl životku a úrazové. Já měla 4 různé smlouvy. Teď máme každý jednu životku a úrazovku. Já si nechávám doběhnout ještě jednu tu starší. Co mě přesvědčilo: při uzavírání životky si pojišťovna vyžádala moji zdravotní dokumentaci ( jako jediná) a na základě zdravotního stavu vyškrtla jednu položku. Ale teď vím, že pokud by nebyli v budoucnu ochotni něco zaplatit, můžu argumentovat tím, že lék. záznamy viděli. Navíc manžel měl cca po 2 měsících od uzavření pojistky úraz- v neděli večer naskenoval jí lékažskou zprávu a v pondělí v 10 dopo mi volal, že mu volali z pojišťovny, že to je vyřízené a kolik peněz dostane. Do týdne je měl na účtě.Na nic jiného nám nesahala (penzijko, spoření- že je lepší dospořovat staré s vhodnějším úrokem atd...) teď řešíme hypotéku. Na základě přijmů nám udělá nabídky různých bank kolik jsou ochotni nám půjčit a narovinu jsme jí řekli , že si info budeme zjišťovat i jinde- a žádný problém. Takže za mě OK...a nemyslím si , že to je o Partners, OVB, jakékoli bance...... jen a jen o lidech, každá práce se dá dělat a DĚLAT.
Odpovědět
Profilova fotka
I my máme s Partners dobré zkušenosti, náš fin. poradce nám byl dopručen, jsme s ním moc spokojeni, ale je mi jasný, že se najdou i tací, co jim kazí jméno. Každý by si měl nechat někoho doporučit, né žádné začínající rychlokvašky.
Odpovědět
Profilova fotka
Muzu se zeptat, k cemu potrebuji Partners cislo nasich pojistek?? dostala jsem tip na poradkyni.. ok, chtela jsem nezavazne srovnat nase moznosti s tim, ze se pak rozhodneme.. Chtela po me skeny nasich vsech smluv.. sorry, ale rekla jsem si, ze skeny fakt nikomu davat nebudu, na co??? tak jsem prepsala udaje o pujcene castce, poplatcich atd.. vse bez inicialu, prijde mi proste divne, aby nekdo korespondoval se vsemi informacemi, kdyz zatim nic nechceme.. a ona mi napsala, ze chce poslat konkretni cislo pojistky a cele jmeno manzela a kde mame ucty atd.. to uz jsem neodpovedela, proc chce cislo pojistky, kdyz vi, kde ji mame vedenou a jaky tip..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?