Jakou mám šanci dostat hypotéku?

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu někoho kdo se pohybzje v prostředí financování a hypoték... Chtěl bych se zeptat, jakou máme šanci dostat někde úvěr či hypotéku... model je následující: příjmy máme, manželka na mateřské, Já cca 14 000 čistého plus invalidní důchod 4000.. našetřeno máme cca 600000.. Máme vyhlídlej byt, cena je 950 000.. to znamená že by sme potřebovali tak cca 700 000 to proto aby zbylo i na rekonstrukci... Tak že se ptám dá se tato situace nějak řešit, nebo je to utopie..?? moc díky za každou radu, koment či připomínku...
Odpovědět
řekl bych že bez problémů v ketrékoliv bance, kde máš historii a asi i v jiné.
Odpovědět
úplně v pohodě, v jakékoli bance, obejdi si je, ať ti nabídnou sazbu :-)
Odpovědět
ještě bych teda připojil že smlouvu mám na dobu určitou.. teď znova prodlouženou... Dostali se k nám právě takový věci, jako že když je žena na mateřský tak nic nedostanem, že když mám smlouvu na dobu určitou tak to prej je taky problém... Tak nevím no.. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@meor jenže máte docela našetřeno a nechcete si půjčit moc :) důležité je, že nejste někde registrováni jako dlužníci jinak není dle mého žádný problém :)
Odpovědět
Profilova fotka
Každá banka počítá mateřskou a rodičovský příspěvek trochu jinak, ale dle všeho to vypadá, že by ve vašem případě neměl být problém, pokud vám v bance uznají příjem ze zaměstnaní na dobu určitou. Rozdíly mezi jednotlivými bankami u hypotéky ve výši 700.000,- Kč budou minimální.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem take na materske, manzel podnika druhym rokem a dostali jsme 80% HU s urokem 1,89%. Pokud muzu za sebe doporucit, najdete si njakeho financniho poradce, udela Vam srovnani u bank (usetrite cas) a nic vas to nebude stat. Pak se jen rozhodnete, zda do toho pujdete ci nikoli. Dobre je mit i vyresenou stranku ruceni, kdyz uz by se kroutili. Rozhodne to zkuste, sance mate ;)
Odpovědět
neměl by být žádný problém
Odpovědět
Podle mě v pohodě :) Máte hodně našetřeno a pokud nejste v žádném registru dlužníků, tak nevidím problém :) Se smlouvou na určito není problém - mám smlouvu na rok a v bance chtěli jen potvrzení že už mi byla jednou prodloužena - což ty splňuješ. Zkuste se nejdřív poptat ve své bance, mohli by nabídnout lepší podmínky pro stálé klienty. Případně nějaký finanční poradce vám najde to nejlepší. Přeji hodně štěstí! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?