Platíte si rizikové životní pojištění?

Ahoj, právě jsme koupili dům a chci se zeptat, zda si platíte rizikové životní pojištění? Finanční poradkyně nám to vyloženě vnucuje, ale jsou to pro nás výdaje navíc, tak nevíme, jak se rozhodnout. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je to vaše odpovědnost, vaše volba. Můžu jen říci, že bohatí ho nepotřebují, chudí ano.
Odpovědět
@sabuska24 Jestli máte hypo, raději bych si něco sjednala.Ale nevím co. Nějaké pojištění pro případ, že bych nesplácela, ale že bych si to zřizovala kvůli spoření, to ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme zřizovat na manžela (vydělává výrazně více), ale s ohledem na jeho poměrně specifické zaměstnání (a pro pojišťovny velmi rizikové) je to trošku problém najít něco, co zajistí to, co potřebujeme, a současně to nebude stát měsíčně 5 tisíc. A to i přesto, že pracovní dobu, tzn. to, co pojišťovna vnímá jako rizikové a kvůli tomu navyšuje cenu pojištění, pojistit nechceme.
Odpovědět
mám hypotéku a jsem pojištěná pro případ, kdybych přišla o zaměstnání, či v případě neschopnosti splácet, kvůli následkům úrazu. Dává to malou jistotu, že nepřijdeme o střechu nad hlavou, kdyby se něco stalo...
Odpovědět
Mě by zajímalo, jestli někdy pojišťovna někomu vyplácela v případě, že přišel o zaměstnání. Co jsem slyšela, vždycky vědí, jak se z placení vykroutit.
Odpovědět
Manžel sice nějaké životní pojištění má, ale i když máme hypotéku, tak si raději peníze, které bychom cpali do pojistky, budeme odkládat. Já tomuhle produktu prostě nevěřím, nevěřím, že to někdy dokáže někdo sjednat tak, aby to bylo vůči poištěnému opravdu výhodné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?