Pojištění HÚ (Cardif)

Ahoj střecho, máte někdo konkrétní zkušenost s plněním z pojištění hypotéky Cardif? Nenašla jsem na něj zrovna dobré reference... Vím, že je celkem předražené, jenže když za něj nabídnou několik desetin slevu na úroku z několikamilionového HÚ, tak se úplně nevyplatí brát si dražší HÚ a k tomu levnější pojištění někde jinde. Bohužel většina bank nabízí pouze toto (Unicredit, Moneta, Sberbank). Pokud máte sjednané pojištění HÚ s klesající pojistnou částkou samostatně, kde ho máte a za jakých podmínek? Díky
Odpovědět
Nikdo nemá zkušenosti s Cardifem?
Odpovědět
Možná spíš s pojištěním jako takovým. Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by tento druh pojištění využil. Můžete mi jenom dát ze zvědavosti doplňující info? O kolik nižší bude měsíční splátka HÚ s pojištěním? Kolik stojí dané pojištění na měsíc? Mně banka třeba nabízela slevu 300 měsíčně na měsíční splátce, za 500 měsíčně za pojištění. Nakonec jsem trochu zatlačil a šlo to za tu nižší částku i bez pojištění.
Odpovědět
@noemi77 my jsme to pocitali a vzdy se ti vic vyplati vzit si pojisteni bokem. Ikdyz uprimne na prvni 3 roky jsme to taky podepsali, ale pri refinancovani ukoncovali a pojisteni brali bokem.
Odpovědět
@peju Sleva cca 700Kč a pojištění 1500Kč. My ale stejně nějaké takové pojištění chceme, takže je otázka, jestli ho za 800Kč seženeme jinde... No nic, už jsem obešla všechny banky, tak teď hurá ještě na pojišťovny 🙂
Odpovědět
@kekita A u koho?
Odpovědět
@noemi77 hypoteku mame u cs, ale pojisteni k hypo od koho bylo uznevim-mohla bych dohledat... Ja doporucuju si vzit podminky, ktere vam na nabizi a s temi dojit napr. do kooperativy- uvidis, ze to vyjde lip.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?