Přes jakou banku máte hypotéku?

Profilova fotka
Dělám si pro sebe malý průzkum :-) Jakou banku jste si zvolili, proč? Kolik jste si půjčovali, a pokud to není tajné, s jakými příjmy (čím nižší, tím momentálně pro mě líp:-) ) Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme HÚ u UCB (Unicredit Bank) a podruhé by mě tam nedostali ani párem volů, jak máme zmrvenou hypotéku. Chyba taky bude zcela jistě na straně našeho finančního poradce, jelikož ani nezná podmínky čerpání apod. a v podstatě jsem si hromadu věcí musela řešit sama.. Výběr banky šel za naším poradcem a ten ji vybral na základě nabídky nejnižšího úroku..
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky UCB, jsem zaměstnanec a hypo i zpracovávám, baví mě to. O to víc mě mrzí zkušenost zuzkanky12, je to hodně i o lidech... Půjčovala jsem si na rekonstrukci RD necelých 1.100.000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Hypotéku má na sebe přítel, půjčoval si u Hypotéční banky 500.000,- (je to už 9 let zpátky), před pár lety si hypotéku převedl k mBank. Díky bilančnímu účtu neplatí úroky z hypotéky, ale pouze půjčené peníze. Teď už bohužel tuto možnost nenabízejí...
Odpovědět
máme ČS maximální spokojenost a přístup.. úrok super!
Odpovědět
Profilova fotka
mám Hypoteční banku přes ČSOB (kde mám účet) a poradkyně je od nich a zatím to je O.K. tak snad to bude i do budoucna a mám 1,5 mil :-|
Odpovědět
kolik platite u čsob na častku 1,5 mega?,
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jí zrovna řešíme a včera podepsali. Máme 1mil., 4.300,-Kč/měsíčně u KB, úrok 2,99%.
Odpovědět
Profilova fotka
KB, 1mil....5300,-/měs./20 let. A důvod: na co jsme brali půjčku by vyhověly jen banky 3. Vybrali jsme nám nejlépe dostupnou. Jinak před 5 lety jsem žádala o hypo u unicredit bank jako samoživitelka na MD s příjmem o 1 mil. a také jsem ji dostala.
Odpovědět
doporučuji Equa bank, teď mají akci, že nabízenou sazbu sníží o 0,3 %
Odpovědět
Bereme u ČS. Historicky jsme klienty, hypo u ČS máme v rodině a spokojenost. Ale bereme teda zaměstnaneckou, takže podmínky jsou trošku jiné.
Odpovědět
ČS - úrok 2,89.... Uni sice vycházela malinko líp, ale tlačili nás do doprovodných produktů (kreditky atd.), o které jsme nestáli ....
Odpovědět
Profilova fotka
My teď vyřizujeme u mBank, výše 2,5mil, splátka 10,500,- na 30 let. Máme u nich účet už spoustu let, jsem spokojená s tím, že nemusíme platit žádné poplatky a úrok vycházel také nejlépe co jsem zjišťovala.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kacckas taky žádáme u mbanky. Ale jestli spěcháte na peníze jděte raději jinam. Mají pěkný úrok asi i nejlepší. Jediné znechucující, že jsme žádost podali na konci března a stéle nevíme na čem jsme, čekáme na schválení už 1,5měsíce, což je hrůza, děs, slibovali do 3týdnů schválení, ale skutek utek a pořád to oddalují ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
ČS - úroková sazba 1,75% :-) Variabilní sazba, na 25 let, částka 2,75 mil, degresivní splácení (snížující se splátky), nyní okolo 13 tis./měs. do 2 let budeme na 11 tis. Máme skvělou finanční poradkyni, skombinovala hypotéku na výstavbu, refinancování a překlenovák do jednoho ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?