Refinancování hypotéky 2019

ahoj, refinancoval jste někdo teď hypotéku, můžu se zeptat, jaká úroková sazba vám byla nabídnuta...U nás se jedná o cca 3,4mil...díky
Odpovědět
Profilova fotka
Refinancujem 2, jedna malá, vázaná takže nemůžeme odejít - ČS 3,29% (800 tis) druhá větší asi 1,25 mil, ale jen na 2 letý fix, rok dopředu smlouva, úrok nabídnutý už v listopadu - 3,09% KB Kamarádka má teď na refin cca 1,5 mil. nabídky od 2,99 - 3,19 do "větších hráčů"
Odpovědět
@tulda27 tak to nabídka 2,5% co jsme dostali je ještě dobrá :) děkuju moc
Odpovědět
@kkacca_2019 U koho máte 2,5%? Já mám teď dopředný refinanc na 10 let za 2,99% u KB
Odpovědět
@lisakstavitel jsme u čsob, nabídli 2,99% s tím, že na nějakou výjimku 2,50%, ještě přemýšlíme o chytré rezervě u AB, kde je sice 3,19%, ale máme cca 2,5mil v hotovosti, takže by se platilo jen z rozdílu..
Odpovědět
Profilova fotka
pozor na tu výhodnou sazbu úroku, vždy porovnávejte RPNS, kamarádka taky měla krásných 2,59% úrok od Unicr. ale RPNS bylo 3,39% (pojištění že ;) ) jinak ten offset má i Raiffka, ale asi dražší, záleží na výši úvěru (čím vyšší tím nižší sazba) 2,5% teď když peníze stojí víc jak 1% je až podezřele dobrá nabídka :), ale přeju Vám jí (ps naše oba úvěry jsou dost specifické, takže my jsme si moc vybírat nemohli)
Odpovědět
Hypotéka ve výši 3,35 mil a aktuálně mám u Monety 2,97% po všech slevách, které nabízejí. Fix na 10 let.
Odpovědět
@tulda27 jasný, uvídíme, co z nich vypadne, zatím jsem řešili jen po mailu osobní schůzka teprve bude...no my máme ted 1,69% tak zase tak nadšení nejsme :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacca_2019 no to my máme na jednom úvěru taky, ale to už je minulost ;) přítomnost jsou 3%
Odpovědět
@tulda27 jj, uvidíme, až se propočítá chytrá rezerva a těch 2,50%....díky
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacca_2019 a dej pak schválně vědět, na jakou sazbu se reálně dostanete díky :) kamarádka má ještě si 2 měsíce čas (klidně do IP :) )
Odpovědět
@tulda27 dám vědět, co z toho bude :)
Odpovědět
@kkacca_2019 Já jsem refinancoval k AB a za mě jsem moc rád, že jsem do toho šel. Vše funguje skvěle a rezervu využívám. Doufejme, že se to tím sloučením s Monetou nepokazí. U mne je to jednička.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak od csob 2,47% s fixaci na sedm let..
Odpovědět
Tak to je na aktuální úrokové sazby velmi pěkný úrok :-) Ve většině bank je u velkých hypoték kolem 3%, UCB má nyní akci 2,59% s fixací na 10 let, ještě lze sleva. Ano, je to za podmínek jejich pojištění. Za pojištění dává slevu téměř každá hypoteční banka. Jsem zvědavá, jestli ještě někdy klesnou sazby pod 2% p.a. Nikdy jsme tomu nevěřili, tak třeba zase někdy...
Odpovědět
@kkacca_2019 Tak to je "VIP" sazba. Nam v rijnu nabizeli 2,69 a od te doby CNB jeste jednou zvedala. Pokud v tom nejsou skryte nekde dalsi poplatky, jako pojisteni, poplatky za vedeni uctu atd. tak bych nevahala.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte rezervu 2,5 mil na účtu a hypotéku 3,4 mil, nechte si spočítat rezervu u AB. Zvažte určitě i čas po jaký budete mít tyto finance volné, a nebo jestli je neumíte zhodnotit lépe, než za 3,19% p.a., repektive za 2,47%. Protože 2,47% na 7 let od ČSOB je výborná, pokud tam nejsou další podmínky, které prodraží RPSN.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacca_2019 Sazby se ted pohybují lehce pod 3%, pokud jste se dostali pod 2,5%, berte a neváhejte :-) :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?