Spoření od České spořitelny - doba připsání na účet

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat nežádali jste někdo v poslední době o výplatu stavebního spoření od české spořitelny? Já jsem žádala o vyplacení peněz už někdy v první půlce června a penze pořád nikde, nemáte někdo zkušenost s tím do kdy by měly peníze přijít na účet? Přijde mi to docela dlouhá doba, už je to víc jak 3 měsíce.
Odpovědět
Stalo se mi něco podobného jinde, čekala jsem na peníze, lhůta uplynula, peníze nikde. Když jsem se telefonicky připomněla, tak prý se kolegyně spletla a napsala tam špatně datum (měsíc), ke kterému se to mělo vyplatit :(.
Odpovědět
Profilova fotka
@teron takže peníze pak přišli později teda i přes upozornění.
Odpovědět
Peníze jsem od nich měla přesně poslední den 3 měsíční lhůty.
Odpovědět
@rmarcelilinka Jo, to mi řekla paní do telefonu, že tam to datum kolegyně vyplnila blbě, že se mi sice omlouvají, ale nemůžou to poslat hned, ale až po tom špatném datumu. Blbý bylo, že jsem byla zrovna v situaci, kdy jsem na ty peníze fakt čekala, protože jsem je potřebovala. Stát se mohlo cokoliv. Určitě se jim radši připomeň.
Odpovědět
Profilova fotka
Standardně to je tak, že pokud jste podala výpověď v půli června, tak výpovědní lhůta běží od 1.7.2016 a je v délce tři měsíce, tedy končí dnes, 30.9. 2016. Takže do dvou týdnu by jste měla mít peníze na účtu. Druhá možnost je zrychlená verze (za poplatek dle sazebníku), ale tu jste asi nepoužila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?