U jaké banky máte hypotéku?

Prosím o odpovědi na tyto otázky: 1. U jaké instituce (banky) máte hypotéku? 2. Vyřizovali jste si ji sami nebo s pomocí finančního poradce? Díky všem, kdo přispějí :-)
Odpovědět
1, Máme KB 2, Pomocí finanční poradkyně
Odpovědět
Profilova fotka
Hypoteční,sami(poradkyně se nám neosvědčila)
Odpovědět
Profilova fotka
Hypotečná banka. Natrefili jsme na velice příjemnou a ochotnou paní a vše super..Maximální spokojenost
Odpovědět
1. máme u ČS 2. moc hodná finanční poradkyně:) (nemyšleno ironicky)
Odpovědět
budeme podepisovat u ČS, sazba 3,19%, vyřizovala finanční poradkyně
Odpovědět
Raiffeisen, pomoci financni poradkyne
Odpovědět
Hypoteční banka. S finančním poradcem. Maximální spokojenost!
Odpovědět
Ahoj, jsem fin poradce. Pokud jste v pohodě (příjmy, dobré LTV, registry) tak můžete zažádat sami u banky. Fin poradce ti např. úrokovou sazbu nenavýší. Šikovnej ti ji může snížit. Záleží jak se na to cítíte. Přeju hodně štěstí a rychlé vyřízení.
Odpovědět
Profilova fotka
mBank, sami, bez potrvrzeni o prijmech. za 5 pracovnich dni bylo po problemu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
HB přes poradce, zařídí vše potřebné za týden schváleno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Reiffeisen bank - variabilní hypotéka zařizováno přes fin. poradce, sami jsme se do tak vážný akce nechtěli angažovat :-) a zatím spokojenost ..
Odpovědět
Profilova fotka
Hypoteční banka a bohužel jsme měli nezávislého finančního "poradce", příště, samozřejmě že už nebude, bych si hypotéku vyřídila sama, oběhla bych si banky a bylo by vše jednodušší, rychlejší a snad i bez nervů! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My už ji máme rok, ale je to u HB a přes finančního poradce od developera. Spokojenost, na tu dobu to byl super úrok. Poradce měl různé slevy, neboť vykazoval vysoký objem, takže jsme získali třeba i slevu za životní pojištění, i když jsme si žádné přes banku neudělali (slevu dojednal osobně). :-) Ale je to opravdu o štěstí, chytnou toho správného. Přeju hodně štěstí, ať narazíte na slušného.
Odpovědět
Profilova fotka
U Modré pyramidy s ÚS 3,69 %. A hypotéku máme rezervovanou na 18. měsíců. Nemusíme začít čerpat hned, ale až koncem příštího roku :) Vyřizujeme sami.
Odpovědět
Profilova fotka
U české spořitelny, 2,59%.. Vyřizovali jsme tak na půl s poradcem realitní společnosti, která nám domek prodávala.. A spokojenost... ;)
Odpovědět
Cerstva zkusenost z dneska - obesli jsme CS, KB, Raiffku, Wüstenrot a HB a CSOB a tady zkusenosti: - CS desny pristup - KB - nabidli 3,69, ale pani nedokazala vysvetlit, proc nam nabizi hypouver misto klasicke hypoteky a nebyla sama uplne presvedcena, ze dokazou financovat drevostavbu - Raiff - nabidli nam preklenovak, pak jsme byli ve dvou hypotecnich centrech a rekli, ze maji pouze 1 poradkyni a ta ma uplne plno (hm...trochu smutne, ze hypotecni centrum a maji pouze 1 cloveka na hypoteky) - v CSOB jsme cekali 20 minut a porad jsme s nasim cislem neprisli na radu (i kdyz jsme tam cekali uplne sami), tak jsme odesli Nejlepsi zkusenost a pristup Hypotecni banka a Wüstenrot. Ted to davame dokupy a pocitame, co vyjde lepe, ale asi Wüstenrot. Jinak vyrizujeme sami - myslim, ze to kazdy zvladne sam, protoze i ty lidi, na ktere tam narazi jsou vlasne financni poradci:) Jinak ma hypotecka ted nejakou super akci v ramci Jarni kampane, Wüstenrot take docela snizil sazby. Urok vlastne stejny, jediny rozdil, ze u HB musime mit na lepsi urok ucet v CSOB a zivotni pojisteni. Maji ale nizsi poplatek za uzavirani. Ale jestli se to oplati, kdyz jeste platis zivotko a ucet, to musime propocitat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to mě mrzí, že v ČS byli nepříjemní. Měli jste přijít za mnou. :) My samozřejmě máme hypotéku u ČS. Na vyřízení není nic složitého, řekla bych, že si to člověk bez problémů vyřídí sám.
Odpovědět
my máme u Hypoteční banky a vyřizovali jsme si to sami přez internet a osobně pouze podpis na nejbližší pobočce kam poslali finalni smlouvu. U ČS doporučuji pořádně prostudovat smlouvu - například triky s doplacením nějakého procenta pokud se někdy v budoucnu rozhodnete pro refinancování u jiné banky. U Wustenrot mame uver ze stavebka a opravdu se těším až bude doplacen protože přístup poradkyně je fakt tragický
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s linee, náš poradce žádal u ČS a opravdu s nima nebyla domluva! Jejich odhadce jel prostě natvrdo podle tabulek a naše okolnosti ho vůbec nazajímaly, takže nám nabídl buď jednou tak větší hypotéku než jsme žádali a nebo nic! Tak sme mu zaplatili poplatek 5.600,- a nic z toho! Teď jsme u Wüstenrot a všechno nám schválili a najednou to de. Takže WÜSTENROT :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme naprosto,ale naprosto stejnou zkušenost s ČS jako lorrelai , to jsme její dlouhodobí klienti s jasnou minulostí, máme tam účty apod. nicméně jednání tragické, jedna ruka neví, co dělá noha, informace na růlzných úrovních schvalování úběru resp. refinancu protichůdné. Takže teď jsme refinancovali u HB, všechno vyřídil finanční poradce, peníze jsou převedné, jen čekáme na peníze pro nás na rekonstrukci. Já jsem z přístupu ČS maximálně zklamaná a kompletně od ní odcházíme pryč. Taky jsme si zaplatili odhad a nic z toho, odmítli nám ho ukázat a vydat, prý slouží jen pro účely banky a nemáme právo ho ani vidět. nedají nám ho ani když jsme od nich nakonec úvěr nedostali.
Odpovědět
u ČS je problém, že na odhad do nějaký vsi v horní dolní přijede třeba člověk (odhadce totiž nejde vybrat - tzn. kdo s váma na pobočce dělá hypotéku, tak odhadce nemůže určit) , kterej ví o daný lokalitě prd a odhad podle toho vypadá, u nás to naštěstí bylo bez problémů. jak to mají jiný banky nevím. stejně tak přístup v ČS maximální spokojenost - ale je mi jasný, že záleží, na koho člověk narazí, vím, že když jsem byl na jiný pobočce, tak jsem neměl pocit, že by daný produkty chápali - a ono jedna věc je odříkat produkt jako básničku a druhá věc pochopit ho a umět klientovi poradit. resp. skloubit v nějaký rozumný míře touhu banky po zisku a na druhý straně aby z toho měl nějaký profit i klient. tzn. ohledně přístupu asi nemá smysl řešit úroveň bank jako celku, protože je to o tom kterým konkrétním člověku za přepážkou. pak je druhá věc a to všeobecný podmínky banky, kde jiný ústav může nabídnout podmínky lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
KB Vyřizovali jsme sami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U České spořitelny a vyřizovali jsme si ji sami
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme ve fázi vyřižování, ale budeme mít od České spořitelny a přes finančního poradce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?