U které banky je teď nejvýhodnější hypotéka?

Zdravím, právě jsme si vybrali byt a budeme zařizovat hypotéku. Nemáte tip, kde sehnat nejlepší/nejvýhodnější? Máme vlastní prostředky na 20% ceny nemovitosti+ na všechny poplatky (daň z nabytí, provizi RK,..).
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší v čem? Nejvýhodnější z jakého pohledu? Najděte si ve svém okolí zkušeného hypotečního poradce, který vám s tím pomůže.
Odpovědět
Mně manžel tvrdí, že Equa. V říjnu řešil refixaci a nakonec jsme u Equa zůstali. Za nás zatím spokojenost. Stejně si nemůžeme stěžovat ani na ČSOB
Odpovědět
My dostali ted hypo na dum se sazkou 2,79 % od Hypotecni banky.
Odpovědět
@vladimirsvorba Nevedel byste, jak dlouho trva odhad nemovitosti u Ceske sporitelny? Odhadce byl u nas 19.2. a do dnesniho dne nemame informaci o vysledku.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratkol Zavolejte si do banky. Ale vy budete mít hypo od HB a ČS zároveň?
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratkol V této sazbě je i pojištění? Na jakou hodnotu se hypo vztahuje? Děkuji
Odpovědět
@vladimirsvorba Ne, odhad je pro kupujiciho nas byt a zda se nam to dlouha doba. RK mlzi, bych rekla. Rezervovali nas byt uz 21.12.
Odpovědět
@pajapo Pojisteni u hypo neni. Hypo je na 2,339 mil.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratkol Tak to asi budete muset najít nového kupujícího
Odpovědět
@vladimirsvorba Odhadce u nas byl 19.2. a zatim nemame info o tom, ze by pani byla schvalena hypoteka. Z RK odpovedeli min. tyden, ze je na supervizi, coz je pry standardni postup. Z toho duvodu se ptam, jak dlouho trva odhad. Tuto informaci jsem na strankach CS nenasla.
Odpovědět
@kuratkol U nas byl odhad hotovej za pár dní, hypotéka přiklepnutá během týdne.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratkol Standardní postup je takový, že 19.2 místní šetření, 22.2. hotový odhad, 25.2. odhad zkontrolovaný supervizí.... Vše ostatní je nestandardní. Ale třeba to dopadne dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
za mě rozhodně NEDOPORUČUJI Unicredit. Velmi špatná komunikace. Chtěla jsem rozšířit hypo. Poradce nebere telefony, neodpovídá, pak řekl, že podle odhadce a 2 měsíce se nic nestalo. Chtěla jsem proto refinancování před koncem fixace. Dle CNB si mají účtovat pouze účelně vynaložené prostředky a nautovali si 60tis a do nich započítali ušlý zisk z úroků.🤥
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?