UniCredit Bank - 1,29% na 10 let ano nebo ne?

Ahoj všichni, řeším refinancování hypotéky a stavebního úvěru, UniCredit Bank mi nabídla úrok 1,29% s fixací až na 10 let, šli byste do toho? Říkám si, že o moc niž ty úroky nepůjdou, pamatuji si ještě jak jsme měli v roce 2008 úrok 5,9% a toho se chci vyvarovat, proto o tom dost přemýšlím... Šli byste do toho? Poprosím o info ty, kdo v poslední době uzavírali hypo, kde a za kolik... Děkuju moc...
Odpovědět
já bych to bral :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ne, 10 let je dlouhá doba a to pojištění je šílené.
Odpovědět
@vladimirsvorba Myslíte pojištění 3% z ceny na 5 let? Mohu se zeptat jak se pohybují ceny pojištění na smrt a invaliditu III st. jinde? Co jsem zjišťovala, tak je to cca kolem 1000Kč při půjčce 3miliony. Nebo víte o levnějším produktu? Když jsme si to spočítali, byť dáme v začátku 90 tisíc navíc, tak při této fixaci na 10 let to vychází stejně jako jinde s jiným pojištěním a vyšším úrokem.
Odpovědět
@martina_k Jinak za mě ANO :-), chystáme se jít do stejné varianty.
Odpovědět
@bamak my mame z lonska UCB s urokem 1,59 tusim... vc pojistky... u KB jsme poptavali a jejich pojistka nebyla o nic lepsi a urok mene vyhodny.
Odpovědět
@mitote No, právě, já si myslím, že to všude výjde +- stejně, ani jedna banka si nemůže dovolit být výrazně dražší, protože by prostě žádnou hypotéku "neudala" a být výrazně levnější je z pohledu banky pěkná blbost.
Odpovědět
@bamak nas ta KB vychazela pojistkou lepe, byla nizsi, ale kdyz se to rozpocitalo tak ve finale mesicni splatka uveru i pojistky byla o petikilo vys nez u UCB... ted resime druhou hypo, chybi prachy, potrebujem jen trosku a berem zase u UCB:... to uz je samozrejme pro nas nejvyhodnejsi mit i druou hypo u nich
Odpovědět
@bamak jinak s cerpanim a odhady zadne problemy... vse funguje jako po dratkach, ale jeste nemame kolaudaci... kazdopadne nedelali problem s nicim
Odpovědět
Kamarádka měla stejnou nabídku ale to pojištění k tomu je priserny(cena,podminky).Takže osobně bych do toho nešla.Navíc deset let je dlouhá doba a nikdy nikdo nevi co se může stát.
Odpovědět
@tometa A víte o levnější variantě pojištění?
Odpovědět
@mitote Vím, taky už jsme v rodině u nich hypo měli a spokojenost ;-) . A osobně si taky o moc nižší úrok neumím představit.
Odpovědět
@bamak jelikož mám jiné pojištění uz dyl než co mám hypotéku tak u mé hypo nebyla podmínka mít u nich pojištění.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bamak Jedna věc je cena pojištění, druhá věc je kvalita pojištění. Třetí věc je flexibilita pojištění zahrnutého do hypotéky.
Odpovědět
@vladimirsvorba Jistě, to máte pravdu, ale v podstatě jste mi neopověděl, já jsem tu otázku myslela vážně, jste tady vedený jako odborník, takže tyto produkty a jejich rozsah znáte, tak vás prosím o radu. Kde lépe a výhodněji?
Odpovědět
Ja mam nabidku na pojisteni na 5 let, smrt a invalidita Ii. a Iii. stupne, hypoteka 2500000 Kc na nejakych cca 450 Kc mesicne. 3% z hypoteky na pojisteni na 5 let je s urcitou mirou tolerance 1, 8% p.a. urok hypoteky. A to je vazne dost
Odpovědět
@vladimirsvorba zcela uprimne, kdyz dojde na lamani chleba, budou se vsechny pojistovny cukat, nez aby neco zaplatili... i u blbeho urazoveho pojisteni se cukali a hledali klicky...
Odpovědět
@logiin Od koho??? Na to nejsme schopni se absolutně dostat. Jaký máte vstupní věk?
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Je to jednoduché, pro každého klienta to je individuální.....
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Vždy upřímně, chování pojišťoven je logické, každý chce platit co nejméně. Takže pak záleží na právním vztahu (například kdo je pojistník) a pojistných podmínkách.
Odpovědět
Rizikove poistenie vramci hypoteky je hovadina, akokolvek vyhodne sa to momentalne moze zdat.
Odpovědět
@vladimirsvorba Bezva, tak jak muzete vedet, ze zrovna pro me tato nabidka neni nejlepsi....no nic, dekuji za informace.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Nebavili jsme o vás, ale obecně. Ale dovolím si říct, že nejlepší nabídka to není pro nikoho.
Odpovědět
@bamak Stačí obejít pár pojišťoven, dát jim podmínky pojištění a uvidíš, co ti nabídnou. Klidně bych jim ukázal tuhle nabídku k hypotéce a oni ti sami řeknou, co je na ní špatně a v čem ti můžou dát lepší. A nebo ne. Každopádně můj dojem je, že banky teď čím dál častěji používají hypotéku jako vějičku, aby nakonec prodali úplně jiný produkt, viz třeba to pojištění.
Odpovědět
@vladimirsvorba Tak to jsme se špatně pochopili, já jsem se pak už ptala sama za sebe. Fajn, budeme tedy ještě pátrat.
Odpovědět
@mitote generali, 35 let
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?