Úroky u hypotéky - leden, únor 2012. Jaké máte vy?

Profilova fotka
Ahoj všem, kteří aktuálně řeší hypotéku, právě nám končí 5-ti letá fixace a banka nám poslala novou nabídku na úroky. Zvažuji, zda absolvovat maraton v oběhávání bank, zda by nám nenabídli jinde lepší úroky. Proto bych chtěla vědět od těch, kdo je nyní ve stejné situaci jako my nebo kdo si hypotéku zřizoval nyní, jak vysoké úroky máte Vy k dané fixaci ( 1 nebo 3 nebo 5 nebo 10 let ). Musím říct, že se k nám banka zachovala hezky, poslala novou nabídku relativně s předstihem a dokonce o 0,10% nižžší než původní :-) . Pište prosím jen úroky - nechci tady dělat výběrové řízení na banky, jen chci vědět, zda nám poslali průměrnou sazbu. Děkuji všem ;-) . My jsme dostali nabídku s úrokem - 1 rok - 5,20%, 3 roky - 4,24%, 5 let 4,47%.
Odpovědět
Profilova fotka
Hypoteční banka 3,5%
Odpovědět
Úroky v únoru o něco vzrostly, my řešíme hypotéku už od prosince, u ČS a máme úrok platný na začátku ledna, a to 3,24% při částce 2mil. a fixaci na 5 let. U částky 1,6 mil. by to bylo 3,34. Buď vámi vyjednávala bych...:)
Odpovědět
V KB jsou úroky aktuálně cca od 3,5 do 3,9 %
Odpovědět
Profilova fotka
Hypoteční banka 3,9%, fix na 3 roky, ale nejsme ti nej klienti, jinak by to mohlo být i lepší!
Odpovědět
ČS 3,24%, 5let fix, částka cca 2,5M, ale při splnění mnoha podmínek, účet u nich, lepší pojištění, spec. bonus s pomínkami splácení, atd. Myslím, že "rickym" jak uvádí výše má to samé. Neuváděla jsi kolik máte půjčeno, vypadá to, že se jinde můžete dostat na 3,5-3,9 bez problémů, jde o to jestli to má pro vás smysl - kolik lítání a peněz by vás to stálo oproti tomu kolik by jste ušetřili.
Odpovědět
Já být tebou tak jdu do refinancování, k tomu potřebuješ jen potvrzení o příjmu a nic to nestojí. Podle toho kolik máte půjčeno, ale určitě byste se dostali pod 4%.
Odpovědět
Jen taková věcná... Ono to přeci není jen o úrocích. Některé banky dají sice hezkou úrokovou sazbu, ale podmiňují to účtem, kreditní kartou, pojištěním, a já nevím čím ještě, takže ve finále jsou roční náklady mnohem mnohem vyšší, než jinde, kde je třeba zase vyšší úrok. Není důležitá výše úroku, ale RPSN.
Odpovědět
Určitě se pokuste o konkurenční nabídku od jiných bank, ale nejde jen o úroky, ale i o další poplatky, včera jsem se dívala na hypoteční kalkulačku a nejlépe vycházela mBanka. Až budete mít nabídku v ruce, věřte, že i Vaše banka zlepší svou nabídku a Vy nebudete možná ani muset banku měnit. Je to perský trh.
Odpovědět
HB 3,41%, 5 let fix, castka 1750000. Sporitelna vychazela lepe, ale za dost absurdnich podminek. P.S.: Banka se zachovala hezky, ale zcela urcite jenom proto, ze se k tomu zavazala ve smlouve! Co se tyce vyse uroku, tak uz to tak slavne neni! Hodne casu a behani usetri fin. poradce. Mohu potvrdit z vlastni zkusenosti!
Odpovědět
Profilova fotka
Ve středu jsme podepsali žádost o hypo s fixací na 5 let u ČS. Nabídku jsme měli platnou od 30.ledna do 29. února. Nabídli nám bezva úrok 2,99%. Jsme klienti ČS a podmínky čerpání hypotéky nám vyhovují. Teď čekáme na schválení...
Odpovědět
UniCredit Bank při splnění podmínek banky (účet, KK, pojištění) a do hodnoty zástavy 85% LTV = 1Y Fixace 2,99%; 3Y Fixace 3,39%; 5Y Fixace 3,39%. Ale záleží na klientech, když nechtějí účet, KK a pojištění sazba roste jako cena benzínu nahoru a dólů nikdy nebo pomalu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to, že budeme mít hypotéku od České spořitelny a úrok bude 3,44%
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My budeme mít u České spořitelny s úrokem 3,14% díky našemu skvělému fin, poradci... 8-)
Odpovědět
mbank bez fixace s částkou pod 50% hodnoty , kterou ručíte 2,99%, na fixaci se dá kdykoliv přejít tak nevím jestli variabilni nebo fix hned.
Odpovědět
tak to jsem na tom hodně zle co si tady od vás čtu. ja ted v lednu dostal v KB hypo s úrokem 4,6 bez pojištění, hodnota zástavy 90 LTV a na 5 let fixace
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?