Žádost o hypotéku, když jeden z partnerů je na RD?

Profilova fotka
Ahoj, chceme asi za 2 měsíce žádat o hypotéku, přičemž manžel pracuje, ale já jsem na rodičáku s dcerou, v bance jsme se informovali, o tom že manžel doloží příjmy z práce a já doložím to, že pobírám měsíčně rodičák... je mi to divné, dají mi potvrzení na úřadu práce, že mi měsíčně něco posílají? Máte někdo zkušenost ? Díky ;-)
Odpovědět
Podle me staci rozhodnuti o vysi rodicaku, jak jsi dostala na zacatku...
Odpovědět
Profilova fotka
Po nas chteli nejdriv jen to rozhodnuti, co poslal pracak, ale pak to nejak nestacilo a musela jsem jet jeste pro jedno extra potvrzeni. Ale myslim, ze kazda banka to ma jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Hypoteční banka u nás chtěla jen rozhodnutí o výši rod. příspěvku, které jsem dostala na začátku. A nebo přijít s formulářem z banky na sociálku je taky možnost, určitě to potvrdí.
Odpovědět
v KB chtějí potvrzení ze sociálky o pobírání rodičáku.
Odpovědět
Profilova fotka
Bereme teď hypo od UCB a chtěli po mně potvrzení z ÚP. Na ÚP mi dali jen potvrzení jak mi loni vypláceli rodičák, tak jsem to dala k papírům pro hypo a asi v pořádku. Nikdo si zatím neztěžoval a hypo je předschválená. Je tam vlastně částka jakou mám vyměřeno a jako jsem si zvolila. Jinak když jsem se byla na hypo informovat v mBank, tak mi říkali, abychom si pospíšili (RD mi končí na konci května). Že by možná banka vyžadovala potvrzení, že mi zaměstnavatel stále drží místo a že se mnou počítá. Pokud brzy končí RD, tak je prý riziko, že do práce nenastoupím a půjd na úřad práce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?