Zástava pozemku, výstavba svépomoci RD a těhotenství

Ahojte, prosím o radu, vím, že to tady už několikrát zaznělo,ale kamarádka má zastavěný pozemek u banky, je ji jasné,aby to nebylo na dlouho, že k tomu přidá i výstavbu RD - dřevostavba, bude si brát hypotéku od ČS, teď v srpnu by měla být akce na odhad zdarma. Ještě dodělává povolení k odstranění stávající stavby na pozemku. Jde jí o to, že o hypotéku bude žádat sama/finančně to výjde/ ale bude žádat až začátkem září kdy už bude těhotná,...četla jsem, tady, že někdo nepotřebuje k žádosti o výstavbu nového RD schválenou, již vyřízenou projektovou dokumentaci. Máte s tím teď někdo poslední dobou zkušenost, kdo žádal o hypotéku u ČS?Tak mě napadlo že by to mohla stihnou zažádat než to na ní půjde vidět:) Co myslíte vy? více hlav, více ví:)děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
A proč to kamarádka neřeší sama? U hypoték není dopředu nikdy nic jisté, na získání úvěru není právní nárok. Teoretick by však to projít mohlo.
Odpovědět
neni tu zaregistrovana a ptala se me, zda o tommneco nevim;)rekla sem,co jsem vedela a pak jsem neco cetla i tady;)tak jsem si rekla,ze se zeptam i jinych;)mezitim,ale volala do cs,takze si pozjistovala,cobude treba;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?