Získání hypotéky

Zdravím všechny na modré střeše, ráda bych se informovala, jestli je možné získat hypotéku, když mám pracovní smlouvu na dobu určitou. Chceme s manželem začít stavět domeček. Pozemek mám svůj. Hypotéku si budu brát sama na sebe. Částku, kterou bych si vzala bude asi 1 500 000. Zajímá mě, zda nebude problém hypotéku získat. Děkuji.
Odpovědět
Pohledej v historii.Jaky obor,jake vzdelani,kolikrat niz smlouva obnovovana?Jaka splatka/vydelek? Co manzel?Co uver.historie a registry? spis to pujde,ale to vsechno prve psane je dulezite.
Odpovědět
Profilova fotka
Metodika bank je v posuzování příjmů z pracovního poměru na dobu určitou velmi přísná. Bude záležet na tom, jak dlouho tam pracujete, jaký to je obor, jestli byl pracovní poměr prodloužený a podobně.
Odpovědět
Jde mi o to, zda je možné ručit pozemkem. Pozemek má hodnotu cca 2 500 000. Nikdy jsem žádné půjčky neměla. Platím si stavební spoření, kde mám poměrně velkou částku naspořenou. Plat 17 000,-. Manžel plat cca 35 000,-. Máme, ale zúžení mění manželů, takže budu posuzovaná pouze já sama. @ondrej190
Odpovědět
@vladimirsvorba Pracuji ve společnosti rok a v únoru mi budou prodlužovat pracovní smlouvu opět na dobu určitou.
Odpovědět
No tak samozrejme pokud je mozne zastavit pozemek drazsi nez pujcka,je to hodne velke plus. Sezen si poradce(podle referenci znamych),nejlepe takoveho,ktery opravdu pracuje pro vice bank.
Odpovědět
Profilova fotka
@maikkynna Ano, jde získat hypotéku, i když máte smlouvu na dobu určitou. V tomhle oboru se pohybuji, tak pokud byste měla zájem, můžeme se na to podívat :-)
Odpovědět
Otazne je, ci tych 17k je brutto alebo netto. Pokial brutto, tak je to dost na hrane pri 1,5M hypo.
Odpovědět
@deto_oesya 17tis. hrubého.
Odpovědět
Profilova fotka
@maikkynna Pokud bude prodloužená, je to velké plus. Každopádně banky se na obchod dívají komplexně, pokud bude nízké LTV, je pravděpodobnost schválení úvěru hodně vysoká. (Samozřejmě s ohledem na vaší bonitu)
Odpovědět
Profilova fotka
@maikkynna I u smlouvy na dobu určitou se dá získat hypotéka, záleží na pracovní pozici, jak dlouho jste v práci a podobně. Vždy jde o konkrétní případ. Proto bych se obrátil na nezávislého poradce a zjistil přesnou situaci.
Odpovědět
i přes zúžení SJM je možné, aby byl manžel spolužadatelem, takže pak by určitě s bonitou neměl být problém. S pp na dobu určitou už většina bank taky nemá problém.
Odpovědět
Ahojte. Na získanie, resp informácie pre získanie hypotéky poskytuje táto infografika http://www.gpf.cz/jak-ziskat-hypoteku... , v ktorej je spomenutých 7 jednoduchých krokov pre získanie hypotéky.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?