Garážová vrata od Okna Macek - jste spokojeni?

Chtěla bych se zeptat jaká kdo máte garážová vrata a zda je někdo má od Okna Macek a jak je s nimi spokojen. Děkuji
Odpovědět
Koukám, že nikdo nereaguje. :) Já mám garážová vrata od Kružíka, kdybyste se chtěla zeptat. Jinak zkuste prohledat forum o Garážích. Je tu více příspěvků na toto téma, kde jsou zmíněni další prodejci a určitě tu najdete plno užitečných informací.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Koukněte na zkušenosti na internetu, myslím, že o tom lidi docela píší.
Odpovědět
@tomos právěže jsem koukala a nic moc se tam nepíše, ale vrata už máme koupená
Odpovědět
@mirenanda A jaké jste nakonec koupili? V jaké ceně? Také nás čeká jejich koupě. :-)
Odpovědět
My máme Hörmann.
Odpovědět
@orvei Nakonec jsem koupili Hörman, dekor zlatý dub, šířka 3 m za 27 tisíc
Odpovědět
Děkuji, podívám se po nich také. :-)
Odpovědět
Máme Hormanna a super :)
Odpovědět
Vypadají hezly kkacca
Odpovědět
@kkacca A to jsou sekční nebo výklopná vrata? Na kolik Vás vyšla? Zajímalo by mě taky, jestli jsou dělaná přímo na míru?
Odpovědět
@orvei ahoj, jsou to sekční, na míru a něco přes 50tisíc...
Odpovědět
Garazova vrata budeme davat posuvna do boku, ne nahoru. V zime se da lehce jen projit a nemusi se vetrat cela garaz zvedanim vrat 😉
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Nechávali sme dělat sekční vrata Kružík s pohonem marantec a jsou strašně tichounký.
Odpovědět
Fifa77: taky máme objednané tyhle dveře. Ale budou namontované až v lednu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dobrou zkušenost s vraty Krispol, jsou podstatně levnější, než Hormann a krásně plní svůj účel, chod je tichý, plynulý a vypadají reprezentativně. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Také se potřebuji zeptat na výběr vrat. Kromě teda základních věcí, jako motor a pohon, záruka a doba dodání + cena, mi jde hlavně o to, že vrata bychom chtěli s určitým designem. Na domě jsme chtěli dřevěné detaily, ale kvůli údržbě jsme je nevybrali, tak bych ráda aspoň na vratech dřevěný dekor. Kde mají nejlepší výběr s provedení a stálost barev?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme brněnskou firmu Ampel s.r.o. ceny od známějších firem začínali na 40tis. já je pořídil za 33tis, včetně barvy zlatého dubu. Máme dvougaráž a rozměr vjezdu je 4,8m.
Odpovědět
Podělím se o zkušenosti, co máme my doma. Vybírali jsme docela dlouho, měli jsme několik nabídek. O moc se zase nelišily, ale měli jsme specifické požadavky, což ne zase každé firma měla v katalogu nakonec. Pamatuji si, že u firmy Kružík mají hodně folií s různými dekory dřeva, zlatavé a načervenalé či tmavší.
Odpovědět
Děkuji vám za odpovědi. Koukala jsem na jejich katalog a mě se líbí ty třešňové na str. 40 https://www.kruzik.cz/upload/docs/kat... a nebo i dub mě nakonec nadchnul. Jako + teda ještě beru, že je to český výrobek.
Odpovědět
Vybrali jsme Hormanna, cena srovnatelná s Lomaxem.
Odpovědět
Já taky děkuji, že se i ostatní zpětně podělili o zkušennosti a jak vybírali z katalogů a od různých značek. Mě se teda také líbí ty dřevěné dekory, jak tu byly poslány.
Odpovědět
Hodně také pomůže určitě i konzultace s daným prodejcem, ten má přece jen víc zkušeností, až už konkrétní typ vrat s motorem a pohonem nebo jen výběr designu.
Odpovědět
Nejdulezitejsi je kvalita pohonu a jednotlivych dilu. Nejlevnejsi vrata mohou mit levny cinsky pohon a nektere dily plastove. Pri vyberi bych se zamerila na vyse uvedene. Ne kazdy prodejce je i vyrobcem, takze ruzni prodejci vam ta sama vrata nabidnou za jine ceny.
Odpovědět
Máme vrata od Kružíka motor byl už dvakrát na reklamaci. zvolil bych asi vrata od hormanna, tak jako vstupní dveře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?