Chrudimsko - spolehlivá "levná" firma na stavbu domu

Profilova fotka
Dobrý den, začínáme uvažovat o stavbě domu. Můžete mi doporučit nějakou spolehlivou firmu, která postaví dům za "slušné" peníze. Chtěli bychom se vejít do 3mil., teda jestli je to v dnešní době vůbec reálné. Nemáte někdo zkušenost s firmou Ekonomické stavby a s jejich programy Mladá rodina,....Děkuji
Odpovědět
My čekáme na stavební povolení a budeme stavět na Chrudimsku se Zelenými domky. Jsou sice ze Zlína, ale staví po celé ČR. My se chtěli vejít do 2mil. a nebyl problém, s rozpočtem tři můžete mít už vilu :-)
Odpovědět
@tlap.ka na ekonomicke stavby je na internetu hodně špatných recenzí
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bossmartyn jaký dům jste vybrali? a budete mít topení pouze na elektřinu nebo budete mít "v záloze" i jiný druh topení?
Odpovědět
Jdeme do EKO1, chtěli jsme od začátku bungalov, chvíli jsme pošilhávali po Harmonii 2, ale jak jsem řekl, rozpočet byl (a je) 2 miliony a protože nemáme pozemek zrovna u všech zdrojů, prodražuje se nám různý tahání elektřiny, studna, přípojky obecně, taky sklon pozemku nám prodražuje základovku, ale cena pozemku tomu odpovídala, takže si samozřejmě nestěžujeme. Jsme teďka mírně nad 2 mil, což je ideál. Budeme mít elektřinu, podlahovka, nicméně budou i krbová kamna v obývaku. Odbor ŽP v Chrudimi nám nedovolil používat krbovky jako primární zdroj topení (žádný výměník), ale jako stacionární zdroj, když zatopíme, můžeme to honit po celém baráku. Takže se dá říct, že máme zálohu :-) Odkud na chrudimsku jste? To asi spadáte pod ten samý odbor ŽP :-))))
Odpovědět
@tlap.ka zkuste www.dobosa.cz , mame Luna 25 u Hradce jiz 2 roky a spokojenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@bossmartyn @mcdarien Dobrý večer,mohu se zeptat, zda i s odstupem hodnotíte firmu pozitivně ? Děkuji předem za odpověď, Eva
Odpovědět
@crawler Dobrý den, spokojenost s naším domečkem i s odstupem času trvá. Při pohledu na stránky společnosti, je vidět, že se pánové snaží a rozvýjí se, nám to stavěli ještě jako fyzické osoby :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mcdarien Děkuji za zprávu a přeji ať se Vám i nadále krásně bydlí ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?