Dobrá firma na rekonstrukci bytového jádra, Praha

Nemáte někdo pozitivní zkušenosti s nějakou dobrou firmou na rekonstrukci bytového jádra v Praze a okolí?? Eventuelně kontatky, díky moc, Petra .o)
Odpovědět
Dobrý den...mám velmi dobrou zkušenost a mohu vřele doporučit, pokud stále sháníte firmu na rekonstrukci jádra, tak já mám perfektní doporučení. Rekonstruovali mi jádro v paneláku a nejen mě, už jsem je párkrát doporučila byli skvělí. Je to menší firma, moooc šikovní a na nic si nehrají, myslí jim to a super poradí...:-)...pište jim na email buschova stavhned tečka cz - to je kontakt přímo, určitě Vám odpoví a nebudete litovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http rekointer tečka cz dělali nám jádro a rozvody pro kuchyň, doporučili jsme známým na trochu větší rekonstrukci bytu, taky byli spokojeni. S panem Leblem bylo prima jednání.
Odpovědět
Profilova fotka
beebaria: ja dekuji za tip na stav hned - chystame rekonstrukci na jare bytu 2+kk - zmena dispozice bytu , bourani, nove rozvody elektro, podlahy apod... uz jsem jim napsala a pan mares mi ihned odpovedel - libi se mi i jejich stranky a fotky z odvedenych praci... tak uvidime... jinak mam doporuceni na koupelny skala tecka cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, V Praze nám dělala nové bytové jádro v paneláku firma Grand lux, najdete je na webu http://rekonstrukcebytupraha.com zvládli vše jak jsme si přáli, cenově to vycházelo taky nejlépe oproti jiným firmám 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?