Dodavatelé na stavbu - kde začít?

Tak už máme konečně pozemek, projekt, ted pracujeme na stavebním povolení, ale i to je za rohem. Ted bych začala ráda obesílat firmy a získat od nich nabídku na postavení - ideálně nabídku na postavení základů, hrubé stavby a nebo na klíč. Jenže nevím, kde začít a proto se ptám, koho oslovit, jak jej oslovit, co vše jim poslat a co vše po nich chtít ? A zároveň se nabízí i otázka, zda přemýšlím dobře, když si myslím, že nezávazné nabídky jsou zdarma? Nebo se u každé firmy platí - případně máte někdo zkušenosti s tím kolik si firmy za kalkulaci a nabídku berou? Děkuji za rady!!!
Odpovědět
@petulaleskova 1. sehnat firmu - reference od známých, od lidí co v okolí stavěli, na webu najít firmy, které působí v danném regionu. 2. Firma, která by za cenovou nabídku chtěla peníze, by ji pro mne ani nemusela zpravovávat - takže určitě ZDARMA!
Odpovědět
Ahaaa, pár firem mám vytipovaných, jednu jsem se nejistě snažila oslovit a pán mi obratem napsal, že kalkulace nedělají a fáze přípravy u nich není rozhodně zadarmo a proto sem trochu znejistěla. Co vše jim mám nabídnout? Příjde mi trochu risk posílat celý projekt, nebo je to jen má paranoia? Děkuji !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?