Doporučení na firmu stavby dřevostavby v okolí Hradce Králové a Liberce

Profilova fotka
Dobry den, rada bych se zeptala jakou firmu zabyvajici se drevostavbou by jste mi doporucili v okoli Hradce Kralove nebo i Liberce?? Mohu poprosit o vase zkusenosti? kdyz mi prozradite i jak velky dum mate a do jake financni hranice jste se dostali, budete moc hodni. Dekuji ;-)
Odpovědět
Stavíme s firmou Dům Razdva a až na nějaké malé problémy vše probíhá lépe než jsme očekávali. Dům je přízemní 4kk se zvětšenou izolací oproti standardu a jiné vytápění + komín a i se základovou deskou se vejdem cca do 2 300 000 vč DPH. Fotky mam v mém profilu.
Odpovědět
baracky.eu
Odpovědět
vím koho nemůžu doporučit, máte to ve zprávě
Odpovědět
My stavíme s Domy D.N.E.S. s Třebíče, jsme zatím ve fázi hrubé stavby, ale zatím spokojenost. Musím říct, že od projektu až o teď jsme neměli žádný větší problém a vše jde hladce podle plánů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nemáte někdo zkušenost s firmou co sídlí v Praze či okolí?
Odpovědět
Profilova fotka
@arthurka moc doporučuji lucern.cz !!mají super ceny, je to mladý, pružný team, super komunikace!! Sídlí v Králův dvůr- levinský vršek, kde mají ukázkový dům.
Odpovědět
Profilova fotka
Woodsystem Žďár nad Sázavou, jsou to profíci, bližší info v případě zájmu do IP
Odpovědět
@arthurka Stavěli jsme v Praze, jednali jsme s Atriem, Origisem, Woodsystemem. Bylo těžké z nich vybrat jednu firmu.
Odpovědět
Profilova fotka
@adelkav a pro koho jste se nakonec rozhodli a proc?
Odpovědět
@jakuda Nakonec jsme vybrali Woodsystem, protože se nám líbila jejich marketingová strategie. Ale byli jsme omezeni tím, že jsme museli mít individuální projekt. Pokud bychom neměli omezení pozemkem, tak bych možná zkusila Atrium. A kdybychom stavěli dnes, tak určitě s Origisem, v době, kdy jsme hledali my, neměl ještě moc referencí.
Odpovědět
@adelkav na kolik vás domek s Woodsystémem vyšel? Měli jste v tom i kuchyň, sanitu apod.?
Odpovědět
@ookami_hime Měli jsme individuální projekt a cenově nás vyšel trochu víc než konkurence. Sanitu jsme nechali dodat, podlahové krytiny, obklady a dveře ne.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?