Doporučení na šikovného truhláře - Brno nebo Boskovice

Můžete někdo doporučit šikovného truhláře z Brna a nebo Boskovic? Zároveň pořád přemýšlím nad kuchyňským studiem, ale nejlépe na základě dobré zkušenosti někoho, kdo tu už absolvoval :) Má někdo, prosím tip?;) Kuchyň bude do L a ostrůvek. Díky za radu !
Odpovědět
Nejlepší - http://www.truhlarstvi-gottwald.cz/ . Poctiví, vstřícní, super nápady. Už mi dělali dvě kuchyně a nemůžu si vynachválit.
Odpovědět
@mikalka8 Děkuji za tip, vůbec to nevypadá špatně :-)
Odpovědět
Aktuálně řeším kuchyň na stejné trase, zkouším návrhy zdarma. Zatím: Oresi (Campusu Bohunice) - jednání ok, nabídka do týdne. (skládačka) Gabon (Bohunice www.gabon.cz ) - tento čt. bude schůzka. Dobré reference od známých. (na míru) Můj známý byl velmi spokojen s http://www.hezkakuchyn.cz/ . Jde mě hlavně o posouzení mého návrhu, ergonometrii, správné rozvržení kuchyně (musím natahat ele) a orientační cenu. Pokud bude nabídka a přístup super, tak nezavrhuji i dodávku. Jinak v rukávu mám dva šikovný kamarády z Doubravice n. Sv. http://www.vyrobanabytkumm.cz/ http://www.nabytek-vybihal.jecool.net/
Odpovědět
@xavik Děkuji za tipy. Možná ještě něco z toho co píšete zkontaktuji :-) :-) Dejte vědět koho jste vybrala vy ;)
Odpovědět
Také jsme si nechali zpracovat návrh zdarma od https://www.gabon.cz/ a nakonec jsme si o nich nechali kuchyň i vyrobit. Moc prima jednání jak už tady někdo psal.
Odpovědět
je tady nějak moc doporučitelů s právě založeným profilem a jedním příspěvkem :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?