Doporučení stavební firmy na nízkoenergetický dům?

Dobrý den, s přítelkyní plánujeme stavbu na vlastním pozemku o rozloze 1.431m2 a to na jaře roku 2015. Nyní jsme ve fázi výběru stavební firmy, jediné co máme vybráno, je přízemní dům, se sedlovou střechou o rozloze alespoň 95m2, a to nízkoenergetický. Vytápění pomocí kombinace krbové vložky s výměníkem a plynového kotle. Stále jsme ve fázi výběru a ocením jakékoliv rady a tipy na kvalitní firmy, přibližná cena investice i s vybudováním plotu, bazénu, terasy, nekrytého stání pro vozidlo, samotného domu včetně sanity a kuchyně je asi 2.700.000,- Kč... Předem děkuji za odpověď. :-)
Odpovědět
@pukys Tak já neporadím, jen vám držím palec...takové požadavky a takový rozpočet...svépomocí možná ano- s firmou těžko..
Odpovědět
Profilova fotka
@pukys Obeslala bych všechny stavební firmy tak do 40 km a požádala je o rozpočet, určitě máte nebo budete mít od projektanta položkový, takže bych jim ho poté poslala a nechala nacenit, pokud tolik nespěcháte, nechala bych to na zimu :) teď budou ceny vyšší. My stavíme svépomocí, ale bratranec stavěl s firmou a myslím, že měl rozdíl mezi nejlevnější a nejdražší firmou milion. Obávám se však, že se do vaší ceny s bazénem, terasou apod. nevejdete, možná budete muset venkovní úpravy odložit....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?