Doporučte firmy na stavbu domu, Praha a blízké okolí

Profilova fotka
Ahoj, připravujeme se na stavbu, kterou bychom rádi začali někdy v létě či na podzim roku 2011. I přesto, že bychom si většinu chtěli dělat svépomocí, jsou věci, na které si samozřejmě netroufne. Proto bych chtěla poprosit, zda byste mohli doporučit firmu na základovou desku, střechu, rozvody, krb a jiné, co byste se neodvážili dělat sami. Za sebe mohu vřele doporučit zatím jen projektanta...firma Energo projekt (stránky jsou projektrd). Mají naprosto úžasný přístup, při práci přemýšlí a komunikace je výborná a cena za samotný projekt (my si necháváme vyběhat i povolení) je také velmi slušná.
Odpovědět
Profilova fotka
Oživuji téma, opravdu nikdo nemůže nikoho doporučit? Jste s prací firem (či živnostníků) nespokojeni? Nebo si všichni děláte sami i střechu, rozvody a podobné odborné práce?
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je to ošemetné, někoho doporučit. Protože pak má člověk třeba na hlavě průšvih :-) Já sám za sebe bych u naší stavby dokázal doporučit tesaře, pokrývače a klempíře, elektrikáře, s malinkou výtkou vodáky, firmu, co dělala rekupku, obkladače, sádrokartonáře, firmu na anhydrit a pána na plot. Ono hodně záleží i na tlaku na cenu. Na něco jsme třeba brali někoho, kdo byl kapku dražší, ale měli jsme fest reference. Tak záleží, na které straně Prahy to má být :) Stavěli jsme v okrese Praha-západ, ale elektrikáře a sádrokartonáře jsme třeba brali z jižních Čech a vyplatilo se (z hlediska poměru cena/výkon/kvalita).
Odpovědět
@sonik05 Soni, já bych mohla doporučit někoho na střechu - pokrývače ? tesaře ? nevím přesně jak se ta "funkce" jmenuje ;-) Dělal střechu i nám, je to z rodiny, ale trochu vzdálenejší, ale vše jsme normálně platili. Má firmu už dost dlouho a je z Prahy západ. Když by jsi chtěla kontakt, tak přes SMS. Měj se hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já můžu za sebe dát dobré reference na firmu, která nám dělala střechu. To co řekli splnili na slovo a střecha vypadá moc pěkně a byla do měsíce hotová. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?