Doporučte nám nějakého solidního dodavatele dřevostaveb

Chtěli bychom začít stavět dřevostavbu a nevíme,koho vybrat,abychom byli ve všech směrech spokojeni,to znamená,komunikace,kvalita odvedené práce,přístup ke klientovi a v neposlední řadě i slušná cena. Máte někdo zkušenost? Můžete nám někoho doporučit? :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. Hlavně ne přes Develop reality Kolín !! Ti "zprostředkovávají" dřevostavby na klíč od "stavitele" Martina Bohuňka z Kutné Hory. Velký podvod, bylo to i v TV, tak pozor na ně ! Jináč přeji šťastný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
@hlina84 stavět sami nebo nechat postavit ?
Odpovědět
@adamp Muzete mi prosim zaslat nejake foto? Jaky dum jste si od nicewood nechali postavit? Dekuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@hlina84 mužu doporučit velmi solidního a kvalitního dodavatele dřevostaveb s celorepublikovou působnosti. Pokud byste měl/zájem pošlu Vám info do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@annieella Také bych měla zájem, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně doporučuji www.baracky.eu. Stavěli jsme s nimi domeček (resp. jen jeho konstrukci, zbytek už sami). Musím pochválit vstřícnost co se týká našich individuálních úprav jejich typového domu (změnili jsme velikost, dispozice místností, přidali prodlouženou střechu jako parkovací zastřešené místo pro auto). Velmi skvělá spolupráce, rychlost co se týká projektu, jakékoliv změny byly provedeny ihned a bez řečí (pokud to bylo v možnostech statiky), navíc ta cena byla bezkonkurenční. Jejich parta, čítající jen 2 chlapi, postavili konstrukci (stavebnici) domu za 10 dní, což je neuvěřitelné tempo. Velmi dobré reference mají i od ostatních klientů, nikde jsme nenašli negativní ohlasy na tuto firmu, nikde nejsou vedeni jako dlužníci či firmy, které práci nedodělají. S panem Šimkem velice výborná komunikace. Sice je firma až z Liberce a my z Pardubic, ale ani tak nebyl problém se domluvit, cokoliv vyřešit po telefonu či e-mailu. Dokonce jsme navštívili jejich dva již postavené domy v různých fázích výstavby. DOPORUČUJI.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Osobní vstřícný přístup má firma Strade CZ. Již jsem je několikráte doporučil svým klientům a vše bylo v pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme stavět s Atriem. Jsou dražší, ale my chceme hlavně kvalitní stavbu, aniž bychom museli řešit reklamace apod.. Komunikace na 1*, vše obratem zařízeno, velká vstřícnost i v otázkách finančních problému s bankou apod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
přidávam se k zuzkanka12 :-) Postavili jsme domeček s Atriem - 8 x 8 m Lyra 98 - postavený za 2 dny ;-) Komunikace od začátku perfektní, ochota a vstřícnost na 1 Je pravda, že jsou v něčem dražší, ale dá se vybrat, jaké služby si od nich necháte udělat :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
@jindras A pridas do alba nejake foto?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Určitě doporučuji www.drevostavbacz.cz . Stavěl jsem s nimi dům. Byli rychlí a za hodně solidní cenu. Dalo se domluvit že některé práce dělat nebudou a já si je zařídím sám.Nakonec dělali vše, protože když jsem viděl jak dělají, svěřil jsem jim vše. Hodně se mi líbilo jednání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?