Doporučte prosím solidní stavební firmu, Praha-východ

Dobry den Chystam stavet zdeny RD a hledam dodavatele. Mohli byste mi nekoho doporucit? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@salikas My staveli s MB constructions Prague, jsou sice z Prahy 6, ale my staveli kousicek od Cerneho Mostu, tedy Praha vychod, super komunikace, pristup. Jinak firma, ktera s nimi byla ve vyberovem rizeni byla z Hornich Pocernic a jmenovala se Peko. Jednani take super, ale druzi nabidli moznost platit neco na ruku.... :-) Pkud chces, dam kontakt do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@salikas A jeste Oresta z Kobylis..
Odpovědět
Dekuji za doporuceni, koukala sem na stranky vsech firem a MB a Oresta nevydaji spatne. Muzu se zeptat jestli jste staveli na klic? Byli nejake problemy v prubehu stavby (chyby, prodleni apod)? Dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@salikas Ahoj, byli jsme na klic a chyby nebyli, tedy o nich nevime. Museli jsme v prubehu menit firmu a tak vim, co je to mit stapne stavare, tito to nebyli. MB jsme si vybrali take z duvodu, ze jsou vetsi firma a platilo se az po odvedene praci, zadne zalohy, Oresta jsou mensi, chteli zalohy. Proto jsme pro ne nesli. S prvni firmou jsme se napalili na zalohach a tak jsme to jiz nechteli. Obe ale super fimry, skvele doporuceni a reference. MB maji nas dum na strankach, pokud se chces mrknout. Jsme ten dum v Radonicich.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, obnovuji diskusi. Prosím o kontakt na proverenou stavební.firmu, nejlépe Praha východ nebo Praha. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?