Dřevěné parapety - kontakt na někoho z okresu Hodonína

Profilova fotka
Dobrý den, máte někdo dřevěné parapety? Potřeboval bych sehnat někoho kdo mi je udělá, nejlépe okres Hodonín, Uherské Hradiště, Zlín. Moc díky za tipy.
Odpovědět
@gugy19 ano máme dělal nám je truhlář zdarma k ostatnímu nábytku. určitě se domluvíte s každým truhlářem.
Odpovědět
Taktéž mě to udělali tesaři (z Tišnova) vlastně zadara ze zbytků, když obkládali štíty (z modřínu). Ale mám srub, ten je řekněme, benevolentnější na provedení takže, jestli to nedodělají všude i uvnitř, tak to zmáknu sám. Hobl, mafl, frézku, pokosku a šroubovák mám. Kdybys o to moc stál, přiložím foto.
Odpovědět
Profilova fotka
@xavik mala rada: az je budes lepit (pokud budes davat montazni penu) tak si udelej rozperky na miru a poradne zapri o horni osteni okna aby se ti neprohnuly. Ja to podcenil, nezapacil dostatecne a uprostred se mi parapety trochu zvedly. Neverilbych jakou ma montazni pena silu. Nebo je varianta polyuretanovy tmel. 2 housenky a je to, ten neexpanduje a drzi jak helvetska vira. Nechtel jsem nic sroubovat aby nevyly videt diry.
Odpovědět
@jumpmans v podkroví jsou šroubované nerez šr. s malými hlavičkami. Ale dík za tip, zvážím do spodního patra, tam bude bít do očí víc. PU tmel taky používám a jak říkáš, po zaschnutí nerozebíratelné.
Odpovědět
My je máme a dělali nám je přímo výrobci oken.
Odpovědět
Profilova fotka
@xavik taky se na to chystam, ale humpolackym zpusobem, takze fosna a 3 vruty a nazdar :)
Odpovědět
Profilova fotka
@geodett doporucuju aspon ohoblovat :) at si draha plovicka nezadre trisku az se vykloni jen ve spodnim pradle z okna aby servala deti ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans zas tak humpolacky ne :)) hoblovani a zakulaceni hran je v planu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?