Dřevostavba - tip na firmy

s kým máte zkušenost,chceme patrový dům kolem 100m na klíč do 2 mil máte tip děkuji za odkaz
Odpovědět
já se chystám stavět s thermohoumem. Kamarádce v Turnově stavěli dům a ta byla dost náročná a přesto je dnes spokojeně v domečku. Má dřevostavbu a když jsem se díval na facebook tak cca do 100m2 jsou ceny pod 2mil na klíč vč desky a DPH Na co jsem se kde díval, tak cena je všude vyšší... Takže už mi nezbude než se těšit.
Odpovědět
děkuji moc za tip
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
stavěli jsme před 5 roky dům s firmou DOMOV MJ a Dřevodomky.eu a jsme s kvalitou naprosto spokojeni. V současnosti se chystáme stavět dům větších rozměrů a náš přenecháme rodičům. A opět jsme se domluvili s firmou DOMOV MJ... pořádají dny otevřených dveří, je dobré to vidět... a cenově Vám postaví dům 4+kk za 1.650.000,- Kč. A hlavně poradí i vyřídí nám laikům finanční prostředky a je to perfektní servis. Stojí za to i vidět na jejich facebooku, jaké stavby mají rozjeté...celý průběh tam můžete sledovat. Jednoznačně doporučuju. A těším se na náš nový dům.
Odpovědět
Profilova fotka
@chelsicka a nemela by jste fotky ? jak Váš domek vypadá?.. průbeh stavby atd?
Odpovědět
@michaelaemail foto samozřejmě mám, ale nebudu ho posílat sem...pokud mi pošlete Vašeho emila, kde vím i jméno, nemám problém dům poslat, něco mám ještě i z výstavby. Příčí se mi tady, že ten kdo tady kritizuje se ani nepodepíše a schovává se za emila, který nemusí být ani jeho...
Odpovědět
Zdravím nechci nikoho odrazovat od stavby s jakoukoli firmou,ale s firmou DOMOV MJ či dřevodomky EU zastoupené panem Chytrým jsme dostavěli cca před dvěma měsíci a za mě můžu říci ,už nikdy.Problémy s kvalitou práce,doba výstavby místo 5 měsíců 10 !!!! A jiné a jiné problémy.Den otevřených dveří co firma pořádá a pozve Vás do jednoho domu není vše a také jsem jezdil na jednu stavbu.Na mé stavbě bylo vše úplně jinak.Přeji všem kdo staví ať jim vše vyjde.....
Odpovědět
My se chystáme stavět s firmou HK Dřestav. Sice jsme zatím ve fázi projektování a vyřizování stavebního povolení, ale zatím vše běží naprosto hladce. Výhodou je, že dělají i individuální projekty, takže můžete mít dům dle svých představ :-)
Odpovědět
@sunka11 Vážený pane SUNKA nejste náhodou spisovatel??? no sami si uděláme představu o firmě a určitě přispějeme na tyto stránky... tomu věřte.
Odpovědět
stavěli jsme individuální projekt na klíč s Domytrend z Kyjova, už třetí měsíc spokojeně bydlíme, parta stavařů i domluva s majiteli firmy perfektní, vybírali jsmě asi z 10 firem a tato firma nabídla nejpříznivější cenu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chelsicka Dobrý den, chcete reference na firmy a pak se zlobíte za negativní ohlas na firmu , kterou neznáte ?
Odpovědět
@chelsicka tak spisovatel nejsem a bohužel mám s firmou takovou zkušenost.Že se s tím Vy nedokážete vyrovnat je Vaše věc.V jiném vlákně na tomto webu jsem své tvrzení podložil fotkami a závěr na firmu ať si každý udělá sám.....
Odpovědět
Profilova fotka
@chelsicka mam email bberunda@seznam.cz ... dekuji
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?