Důmrazdva.cz. Stavěli jste s nimi?

Profilova fotka
Ahoj, chtěli by jsme příští rok stavět a postavit domeček i se základovou deskou do 1,5mil. zatím jsme si vybrali firmu Důmrazdva.cz ale nikde jsem na ní nečetla žádnou referenci, tak by mě zajímalo jestli se náhodu tady někdo nenajde. A budu moc ráda za vaše názory a zkušenosti. Děkuji Markéta ;-)
Odpovědět
@lordicka Ahojky, jaky dum jste si od nich vybrali? Take jsme se divala a nenasla zadnou recenzi ani na netu. Lidi tady vetsinou nechavaji odkazy, protoze jsou az moc levni.
Odpovědět
Profilova fotka
@linee ahoj, bungalov 4+1, ale měli jsme s firmou i schůzku a docela se nám zdáli solidní, a baráček by vyšel bez základu na 1500000, tak to mi zas nepřijde až tak levné , takovej normál. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@lordicka Obnovuji diskusi. Nekdo se zkusenostmi s dumrazdva? Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@linee ahoj, my byli na schůzce a přišli nám docela solidní, dobré ceny, super přístup i prostor k tvým představám a přáním. A ceny také dobré. Nám se to moc líbilo, ale my jsme stále ve fázi hledání pozemku. Ale jakmile bude asi půjdeme do nich.
Odpovědět
@lordicka Tak to je supr. My se jdeme dnes podívat na vzorovy dům C a popovídat co a jak. Trochu se bojím te ceny, ve srovnání s ostatníma se mi zdají být "pod cenou", tak se bojím a nemohu nikoho najít, kdo by s nima stavěl. Nemáš ty nějaké reference? Chcete něco podle vlastních nebo z jejich nabídky?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli bungalov, ale trošku podle našeho, není to přímo z jejich katalogu. Jinak oni ti dají klidně čísla zákazníků který mají už postaveno, nám to i nabízel. A ukazoval nám i mimo ten jejich vzorový dům, baráček který přímo zrovna dostavěli, byl to bungalov a moc hezkej!
Odpovědět
@lordicka Byli jsme se v patek podivat na dum C. Moc hezky, je to snad jediny domecek bez nutne zmeny dispozice (pro nas) a fakt se nam libil. Mame vyhlidnuty jeste jeden bungalov. Mne se jejich domecky libi, nejsou zbytecne velke a jsou prakticke a hlavne pocitaji jak s bydlenim, tak s uloznym prostorem. Srovnavala jsem ted AKE a dumrazdva, co se tyce skladby sten a myslim, ze dumrazdva je ma lepsi protoze pouzivaji hrubsi vatu (sice jen o 2 cm, ale i to je neco). Jinak jednani opravdu solidni, zodpovedeli uplne vsechno, na co jsme se ptali. Uvidime podle pozemku, ale docela nad nima uvazujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
My také váháme, ale jak se rozjeli AKE tak docela asi vyhrávají, mě se líbí to topení do podlahy a ten krb to zase u důmrazdva nemáš. NO nevím, ale rozhodne až se sejdeme z AKE a taky až bude pozemek. Jsme na vahách.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@gdo Poslys, nedelas ty te firme reklamu? Uz si asi na 10 foru, ve kterem pises porad dokola to stejne....
Odpovědět
našla jsem na AKE toto, teda pokud máte na mysli AKE Dreamhouse centralniregistrdluzniku.cz/hodnoceni-firmy-AZ-DREVOSTAVBY-s-r-o-%2C2890156.htm
Odpovědět
@drum to je uplne jina firma a jine forum:)
Odpovědět
Článek se načítá
já vím,ale AKE tu byla také zmíněna :-)
Odpovědět
Nejake aktualni zkusenosti?
Odpovědět
@lordicka Ahojky, jak jste postoupili? Jdete do dumrazdva?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě nevíme, zatím jsme neprodali byt a čekáme na pozemek takže ještě jsme na vahách :-)
Odpovědět
@lordicka Ahojky, tak my jsme se rozhodli a budeme stavet z razdva. Pak napisu, zatim jsme spokojeni (uvodni konzulatce+projekt)
Odpovědět
Profilova fotka
@linee tak budu čekat na info :-)
Odpovědět
@lordicka Mame hotovy projekt, dnes jsme dali ohlasku. Komunikace zatim fajn, ale je videt, ze nestihaji, jinak moc prijemni. IS obtelefonoval jejich projektant, aby udelal presne dle jejich pozadavku. Dnes jsme podali ohlasku, uvidime. Budeme stavet jejich typovy (Bungalov 4), ale delaji i individualni. Smlouvu jsme dali pravnikovi na upravu. Jestli to vsechno vyjde, doufame, ze na Vanoce bydlime:)
Odpovědět
Ahoj, zitra se jdeme podivat na jejich vzorovy dum u Prahy a podle toho se rozhodneme ;-) tak jestli si je vybereme, poskytnu reference
Odpovědět
@linee diky za tip na tuto diskuzi, rada bych si s tebou napsala, pokud se i my rozhodneme stavet s nimi. Muzeme pres IP?
Odpovědět
@lenca78 A kde jste byli? Ve Zdibech? Nebo u Mlade Boleslavy? Jaky chcete stavet?
Odpovědět
@linee Byli jsme se podivat ve Zdibech a domek se mi moc libil. My chceme bungalow 1+ (kvuli financim co nejlevnejsi, ale abychom se tam s detma tak nejak vesli :). Pristi tyden by jsme se meli sejit i s nimi a ukazat jim pozemek a pak prijdou myslim s nejakou cenovou nabidkou. Ja jsem zatim moc spokojena. :) Vy jste se byli podivat taky ve Zdibech? koukam, ze stavite taky bungalov - ten asi nikde vzorovy nestoji, nebo v te Boleslavi?
Odpovědět
@lenca78 Nemam v albe nas domecek, ale budeme stavet bungalov 4. Maji skvele projektanty. Do Zdib jezdime,maji tam kancelar. Puvodne jsme chteli prave ten dum C, ale presvedcil nas pak ten bungalov. U Boleslavy je take B4.
Odpovědět
@lenca78 Ja myslim, ze ten bungalow 1+ je v jejich nabidce novy, mozna proto jeste nemaji postaveno.
Odpovědět
Profilova fotka
technická úroveň dřevostaveb vypadá dobře, ikdyž nevidím na jejich stránkách detaily. vzhled domů mi ale přijde nudný, za 10 let budou tyhle domy brány jako dnes vidíme paneláky - prostě králíkárny, malé pokoje, malá okna, žádné úložné prostory, žádný nápad... pokud plánujete dřevostavbu doporučuji si přečíst pečlivě i záporné stránky a dát si na ně pozor...nejsem proti dřevostavbám, ale třeba v Rakousku, USA je prostě mají zmáklé, ale tady v ČR začínáme...
Odpovědět
@xajaneckova a co je kralikarna? Nas dum ma spiz, technickou + satnu. Nic ve zlym, ale lide nekdy nemaji na to, aby postavili domy 200m2. Dumrazdva se venuje predevsim individualnim stavbam, nam se ale libil tento typizovany...
Odpovědět
@xajaneckova jeste se chci zeptat - co myslis tou zapornou strankou? Technicke provedeni? Nebo neco jineho? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
to je složitější problematika opravdu, co se týče typizovaných domů mají velké zápery např. okna do všech stran a často špatně orientovaná, nelze umístit pěkně terasa, výhled apod. ale záleží na pozemku samozřejmě...někde to nevadí... co se týče dřevostaveb tak např. akumulaci tepla, vytápění, stavební detaily, ochrana proti poškození dřeva...
Odpovědět
@xajaneckova popravde- kdybychom meli dost penez, postavime si neco jineho. Mame z sebou tri schuzky s architekty a po spatne zkusenosti( ani jeden nedodrzel stanoveny cenovy limit a rozmery, vzdy prekrocili min o pul mega a hnali nas do obrich baraku) pujdeme do mensiho typizovaneho domku. Napr okna budeme chtit vetsi, na vsechny strany nam nevadi, o vyhledy se nebojim - mame dobry pozemek s vyhledy do vsech stran a zbytku nerozumim :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?