Dveřní síť - můžete doporučit z okolí HK a Pce?

Ahoj, sháním dodavatele dveřní sítě, ale takové, aby nepráskla o futra, když se sama zavře. Jednu takovou už máme a je to vždycky rána jako z děla. Tak bych rád něco komfortnějšího. na dveře terasy, kterými se teď bude chodit ještě víc. :)) Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Přesně nevím značku, ale na internetu jsem viděl sít do dveří, která byla po stranách uchycená a uprostřed byla na magnet, je tedy dvoudílná a uprostřed měla několik magnetů a musím říct, že to vypadalo dobře, člověk nepotřeboval ani ruce aby prošel, magnety povolily a pak se zase samy sepnuly, ale jakou to má životnost bohužel netuším.
Odpovědět
@ivko20 Jo, že to mělo dvě křídla? My to máme teď taky na magnet, ale to samozavírání má prostě velkou energii a práskne to vždycky do futer, že to je rána po celém domě. A děti si to samozřejmě nepodrží a lítají tam a zpět. No, moc komfortní to není...
Odpovědět
My máme síť od firmy Climax. Mají výrobnu ve Vsetíně, ale po celé ČR mají své obchodní zástupce a ty vám poradí. Dají se pořídit i balkonové sítě posuvné a nebo skládací. Od této firmy mám i sítě do oken a žaluzie a jsou stále super. Takže já určitě volím v případě nějaké potřeby sítí a nebo žaluzii opět tuto firmu.
Odpovědět
Zebra.cz jsou to Pardubaci,mame od nich site do oken,zaluzie do garaze,tenkrat jsem poptavala i sit do terasovych dveri😉
Odpovědět
...aha,tak nazev je trochu jinak,tady mas jejich stranky http://www.zebra-q.cz/
Odpovědět
@stana3247 Na internetu si najdete Climax Vsetín a na jejich stránkách jsou veškeré prodejny a místa. V Hradci Králové e to Hořická 283 HK, v Pardubicích Jindřišská 2041. Telefon na centrálu je 8OO1OO967. Jsou to výrobci a mají 4 letou záruku. My máme žaluzie na celém domě víc jak 10 let a jsou stále OK. Sítě proti hmyzu necháváme i přes zimu na oknech a jsou také v pořádku. Rádi vám poradí a řeknou všechny možnosti a i termíny dodání jsou rychle.
Odpovědět
Na internetu si můžete najít stránky Climax Vsetín a tam mají veškeré prodejny a kontakty. V Pardubicích je to Jindřišská 2041, v Hradci Králové Hořická 283. Telefon na info je 8OO100967. Mají 4 letou záruku a jsou to přímo výrobci. Jak už jsem se zmiňovala my máme žaluzie od nich více jak 10 let a jsou stále OK a sítě proti hmyzu jsou také v pořádku a to je přes zimu nechávám na okně a sundávám je jen při mytí oken. Dodací lhůty mají také krátké. Takže když se mě někdo zeptá, tak doporučuji tuto firmu a zatím všichni jsou také velmi spokojení.
Odpovědět
@atilius takto jsme meli sit v ramu, zavirani na magnet a triskalo to :-) . Ted mame HS portal a nevim co s Tim...posuvna sit je draha a otevrit ji s plnyma rukama nemuzu....existuji nalepovaci site na ram, ktere jsou ze 2 casti a uprostres jsou magnety, ktere se slepi dohromady. Myslim, ze se to bude trhat, kdyz tim budou decka litat, ale stoji to 150kc...jenze jsem nevidela sirsi, nez 1m ]-(
Odpovědět
@bamak Tak pak pokud jste trošku šikovný, tak si tu nalepovací můžete udělat sám jako kutil a nebo tu za 150,-Kč upravit. Můžete si u f.Climax objednat jen sítovinu - mají ji v různé šířce a délku si určité sám. A co ty dveře ze sítí podlepit těsnící páskou, že by pak ta síť "třískala " do té těsnící pásky? Doporučila bych dojít na prodejnu a domluvit návštěvu obchodního zástupce a ten vám na místě poradí, co by se tam hodilo a udělá i cenu a s tou můžete souhlasit a nebo se zařídíte jinak, to už je pak na vás.
Odpovědět
@stana3247 v climaxu jsem byla :-) ....dekuju za info, nevedela jsem, ze prodavaji i "material". A mam I jednu radu pro vas....reklamu muzete delat jen jako registrovany profesional...climax je urcite velmi kvalitni a zavedena firma a tento zpusob lidi tady spise odrazuje, nez aby klienty zjiskal ;-) . Myslim to v dobrem.
Odpovědět
@bamak Děkuji za info. Psala jsem jen svoje zkušenosti a spokojenost. Myslela jsem , že o to tu jde a ne o reklamu.
Odpovědět
@stana3247 OK, tak jsem se spletla, omlouvam se.
Odpovědět
Článek se načítá
@stana3247 Ten vámi propagovaný climax neustále :-D Ale-udělali jsme to tak už dávno,o čem tady píšete,i když slovo climax slyším poprvé; manžel je šikulka,ale tohle svede i méně šikovný šlověk - i v různých hobby marketech,někdy i vlidlu či Penny,lze zakoupit sítě do oken i dveří se samolepící páskou-suchým zipem.páska se v pohodě nalepí na vnitřní rámy a potom ,na tento suchý zip nalepíte sítovinu,kterou si nastřihnete dle vašich rozměrů. Suchý zip nemá vliv na špatně se zavírající okna,ničemu nevadí,zrovna tak sítě v oknech,v některých tu sít vůbec na zimu neschovávám a v létě,jako když najde! Totéž máme i u posouvacích dveří-fr.okna naterasu,máme je tam celou sezonu,na zimu sundáváme kvůli nerušenému výhledu ven.Zde se sítě musí překrývat po celé délce,při vcházení do domu sítěmi jen projdete,nemusíte nic rukou odstrkovat a za sebou zavírat,v té krabičce je taková umělohmotná část na tyto sítě do fr.dveří,která je upevněna na jedné ze sítí,takže to drží fazonu. Jen když je poněkud větrno,tak jsem to vylepšila dvěma kolíčky proti sobě,které v sobě drží magnety,takže to ani vítr rorozfoukne od sebe. Snad jsem to naspasa alespon trochu srozumitelně. ;-) A celá sada stojí několik desítek Kč a vydrží to celá léta.
Odpovědět
@stana3247 Jít k firmě, specialistovi na dveře, a být trochu kutil, abych měl, co chci, mi příjde poněkud krkolomné. @bamak Průchozí nalepovací síť taky není řešení, ta bude hned pryč. To je místo kudy se chodí dnes a denně, děcka tam lítají, to dřív servou z těch suchých zipů. V Climastylu v Pcích mi poradili, ať si tam nalepím tlumící kolečka, ale zase, že nebude těsnit síť nebo mají jinou řadu, kde to tolik nemlátí, ale tu by mi zase nedoporučovali, že není tak kvalitní. Takže si můžu vybrat mezi netěsnící nebo nekvalitní. :-D
Odpovědět
@atilius vsak to pisu, decka to zrusi, ale porad je lepsi dat za ne uplne dokonale reseni 150 kc, nez 10 tisic ;-) .....ale kdybys neco objevil, tak napis, necham se inspirovat. Mimochodem dneska jsem byla u kamosky, ma posuvnou sit....celodenne otevrenou, protoze si s ni deti neporadi-posouva se docela tezko, je velka a ten plastovy ramecek kolem tu plochu neudrzi a stala tech 10 tisic....take nez aby ji 20x za den otvirala, nebo deti zlomili radeji ji vubec nezavira.
Odpovědět
@catle a jakou pasku jste koupili? Zkouseli jste ji z ramu sundat? Neznici to ram? V hobbymarketech maji prave max 1 metr. Takze budu muset improvizovat.
Odpovědět
@bamak psala jsem pásku,ale přesněji suchý nalepovací zip - jednou stranou nalepíš na rám a tu sít přichytíš tím suchým zipem,drží to celá léta,ze všech oken nesundávám na zimu,jen z některých. Ten suchý zip byl normálně přiložený k těm sítím - zkus i v penny,Lidlu,drogeriích,dnes se všecko prodává všude,nebo na netu.
Odpovědět
@catle dekuju....zkusim.
Odpovědět
@atilius A nejdou na té bouchací síti nějak seřídit panty? Jen tak přemýšlím- my máme na otvírací balkonové sítce 2 druhy pantů a tak si myslím, že ten jeden bude asi obyčejný a druhý je něco jako pérovací a zajištuje zavírání a možná, že se dá i seřídit přítlak. My jsme to nepotřebovali, tak nevím. Jinak je tu možnost nalepit na místo styku rámu sítě s dveřmi nějaké dveřní těsnění, které by to třískání utlumilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Tak ta byla taky na magnet a dvě křídla to nebyly, byly klasické volné ty sítě, tak to je docela otravující, že to tak bouchá, ale zase ty dveře by bouchaly taky ne? Když děti budou lítat, tak myslím, že ty dveře taky brzy odejdou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?