Firma AW domy, stavíte s nimi?

Profilova fotka
Stavíte/stavěli jste s nimi a jakou máte zkušenost? Budu vděčná za všechny vaše postřehy. Díky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nyní s nimi jednáme a zatím jsme velice spokojeni :-),známý s nimi i postavila zatím dobrý ;-)...chystáte se s nimi stavět?
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Já bych chtěla, manžel má v záloze ještě někoho bojí se, že u větší firmy přeplatíme. Ale já jim věřím. Takže jsme momentálně ve fázi rozhodování a musíme to udělat do konce roku. Udělali nám cenovou nabídku přesně na hranici našich finančních možností a bojíme se, aby se pak neobjevilo více nečekaných plateb.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si taky vybrali u nich projekt na bungalov 468,nacenili nám to ale velice slušně,když jsme posílali požadavky do různých jiných firem,tak nám většinou řekli,že do téhle ceny se nedostanou ani náhodou,ale nakonec ještě čekáme na další cenovou nabídku od nich,protože ten první máme taky tip ťop,takže ještě čekáme na bungalov 1072,sice z nás tam jsou nadšený,že si pořád vymýšlíme ;-),ale zas už je to napořád,jednáme s nimi přímo v Hk a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 My máme projekt na míru od mé kamarádky projektantky a poptávali jsme asi pět firem a byli druzí nejlevnější. Jendáme přímo s panem Weberem, a manžel za ním byl jednou v HK, pracuje velmi rychle a flexibilně. Nemohla by ses prosím zeptat té kamarádky o kolik se přibližně lišila konečná cena od původní cenové nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
no to jsem už taky zjištovala stavěli bungalov 13,měli projekt od G servisu,udělali cenovou nabídku na 1,48mil a vše sedělo jak mělo,vešli se přesně jak spočítali,takě vybírali firmu a přesně byli druzí nejlevnější :-)... kdo vám prosímtě vyšel ještě levněji?
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Je to jedna malá firmička z našeho okolí a je problém v tom, že my to máme na povolení a vlastně to není firma, ale fyziká osoba a musel by to zaštítit někdo jiný a přijde mi to zbytečně komplikované a taky nás tlačí čas a myslím si, že u AW domů ta rychlost bude větší.
Odpovědět
Profilova fotka
AW domy slibují 7-8měs,ti co s nima už stavěli,tak teda o 2 měsíce se zdrželi,ale zase jim pak dali slevu,mají to i ve smlouvě o dílo,že za každý zdržený den je nějaká snakce,ale jinak byli spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O těch 7-8 měsících jsem věděla, pro nás by bylo ideální nastěhování v září, chtěla bych dát malého do školky. Právě se u toho živnosníka bojím, že ikdyž teď slibuje hory doly, takový termín by nestihl. Ale o té slevě z prodlení jsem nevěděla, a je to příjemné "bolestné" :-) Kdy plánujete začít stavět?
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Ahojky, tak jste se někam pohnuli? My měli včera s panem Weberem schůzku, jsme pro něj rozhodnutý a já byla velmi potěšená příjemným přístupem. Doufám, že to ve stejném duchu to bude probíhat i nadále x-) Budu ráda když se přidáš a budeme si moc vyměňovat zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@kackark Ahoj,no pohnuli,my čekali n nabídku druhéhé domu a zítra zrovna jedeme do HK,kde nám tu cenovou nabídku dají,ale jsme také rozhodnuti pro AW domy,líbí se mi jednání a přístup,když jsem zadala požadavek někde jinde,tak mi předhodili papír na stů,kde nebyly vůbec rozepsané položky,ceny pomalu vymýšleli na místě z hlavy :-O,ale AW domy fakt mají úroven :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Tak to jsem ráda ;-) Budeme začínat asi stejně stavět. A je to jak píšeš propracovanost jejich nabídky bya nejlepší za všech.
Odpovědět
Profilova fotka
a už máte stavební povolení?my teprve jedeme zítra odsouhlasit cenovou nabídku,poté snad příští týden podepsat smlouvu o dílo a až ji podepíšeme,tak teprve objednají projekt,ten přijde zhruba do měsíce a pak teprve budou žádat o stavební povolení,takže nedoufám,že bysme letos bydleli :-(,právě jsme ve fázi stěhování do pronájmu,takže u nás jen samé krabice a pytle,hrůza,už aby to bylo a mohli jsme plánovat jen domeček :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U nás právě nabývá stavební povolení právní moci, tak je otázkou dní, kdy ho budeme mít v ruce. Chybí nám jen ČOV, ale ta už od pondělí taky visí, tak by to měla být otázka měsíce. My tam včera byly skoro dvě hodiny a v podstatě ani neřešili nic důležitého, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat potom :-D A krabice nezávidím, ale taky nežijeme vůbec ideálně a počítáme dny a přijde nám to nekonečné. Jinak nám to stavební povolení trvalo poměrně dlouho a to v ničem nebyl problém. 1.9. jsem odnesla papíry k vyjádření a až v půlce ledna budeme mít povolení. A to jsem vše poctivě odevzdávala jak nejrycheji to šlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@kackark tak jsme dnes byli v HK v Aw domech,no jsem zas nadšená,super jednání a cenová nabídka též,s cenou jsme jakš takš počítali,takže nepřekročili naše hranice,v úterý jdeme podepisovat smlouvu o dílo,ještě jsme měli malinké připomínky k té smlouvě o dílo,které nám zas poradil náš stavební dozor,ale v ničem nemají problém,takže jsem spokojená :-)...navíc dnes říkali,že na velikost našeho domečku,většinou když v březnu začnou(u nás ani omylem :-( ),tak koncem září se bydlí,což je parádička :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Můžeš mi prosím napsat jaké konkrétní připomínky? Klidně do IP. Díky moc x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky :-),ale nejde o nic velkého,řekla bych,že spíš náš stavební dozor je puntičkář ;-),on taky pracuje ve stavební firmě a tak čerpá ze svých zkušeností,např. že tam mají napsáno,že stavební odpad zůstane na pozemku,tak jsem to přímo v HK rozebírali,ale bylo nám řečeno,že stavební odpad dávají na srovnání pozemku a zavezou vykopanou zeminou ze základů,no zkrátka jasně nám to vysvětlili :-),spíš ještě,že mají nízké sankce za nedodržení termínů,takže jsem jim řekli,jestli by to mohli zkonzultovat přímo s panem Weberem,uvidíme v úterý,ale jinak nic vážnýho tam nemají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Díky moc za odpověď a můžu se ještě zeptat, přes koho chcete stavbu financovat. My máme vše rozjednané u ČMSS, ale pan Wéber nám ještě doporučil finanční poradkyni z HK a manžel tam zítra jede, tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
@kackark tak jsme dnes byli v aw domech a podepsali smlouvu o dílo,pán říkal jak jsme chtěli navýšit tu sankci za nedodržení termínů,tak,že pan Weber taky zrovna jednal s nějakou paní ohledně navýšení a že s tím prostě nemají problém,nebyli jste to vy? ;-),jinak my budeme financovat hotově,prodali jsme jiný domeček,sice jsme na ten první domeček hypo měli a necháme si jí,máme ji u české spořitelny,sice jsme chtěli jít jinam,ale dali by nám sankci 10% z nesplacené částky a to jsme tedy zamítli :-(,takže zůstáváme u ČS
Odpovědět
Profilova fotka
@kackark tak jak pokarčujete?my stále čekáme na projekt a to říkali,že do 3 týdnů bude,už 15. to byl měsíc a nic,a já už se tak nemůžu dočkat...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
dobry den taky chceme stavět s AW domy budu rada za každou informaci .Jaké mate s nimi zkušenosti ,jestli dodrželi terminy a cenu ?
Odpovědět
Profilova fotka
@ruze111 My stále vyřizujeme stavební povolení,máme tam problém se sousedem,ale jinak s AW domy jsem max spokojená,zatím tedy neměli možnost začít,ale dosud jsou na jedničku :-)
Odpovědět
@agness409 my už jsme podepsali smlouvu ted čekáme na projekt a všechno kolem toho .jak dlouho prosím trvalo než se vám ozvali že hotov projekt .my už čekáme 6 týdnu a zatím nic . :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@ruze111 tak jim zkuste zavolat,však za zeptání nic nedáte ;-),tuším,ale že to tak trvalo zhruba 8týdnů???zařizovali jsme v lednu,už si přesně nevzpomínám :-),ale zavolala bych jim,podepisovali jste v HK???
Odpovědět
Dobry den tak jsem jim zavolala a přišti tyden uz by mneli mit projekt, podepisovali jsme to v HK. Pokud jste z HK muzeme se sejit a popovídat budu rada . 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Takže všichni vlastně doporučujete AW domy?:-) to jsem ráda, hledáme někoho z královéhradecka, kdo dobře staví:-) a z čeho stavíte? Ytong? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ruze111 Dobrý den,tak jak pokračujete?? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ruze111, agness409 Jak dopadla stavba s firmou AW domy? Taky po nich pokukuju. Díky za každou info
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Ahoj, jak dopadla stavba s AW domy? Jste spokojení? Budu ráda za každou info. D9ky
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici Dobrý den,již přes půl roku bydlíme a jsme maximálně spokojeni,žádná velká a vlastně ani malá reklamace nebyla :-)...za nás jedině doporučuji ;-),perfektní komunikace a domluva se všemi zaměstnanci firmy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agness409 Díky, to se hezky čte ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?