Firma, která postaví dřevostavbu podle našeho projektu

Ahoj, doporučili byste mi prosím firmu, která postaví dřevostavbu podle našeho projektu? Máte také nějakého ověřeného projektanta na dřevostavby? Moc díky za tipy a zkušenosti.
Odpovědět
@luxara Individuální projekty staví Woodsystem. Mají i vlastní projektanty. My s nimi stavěli a byli jsme docela spokojení.
Odpovědět
VarioVila Unicov, Atrium Horažďovice. Maji sice vlastni projekty, ale individualnim se nebráni. Jeste doporucim origis, ing.Kozelkovou, Praha. Ta s vama probere i barvu zubniho kartacku v koupelne. :-D :-D :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
tak Origis urcite, ale urcite ne..
Odpovědět
@sandokan2258 Proč ne, aspoň to popiš, my máme celkem kladnou odezvu od lidí, kteří s ní řešili problematiku budoucího bydlení. Napsat to takhle, zavání osobní antipatií.
Odpovědět
v kratkosti - pani jednatelka dokaze byt opravdu hodne presvedciva, je hodna a celkem by ji clovek i veril, ze se snazi. Bohuzel, zbytek je tristni. Stavba se neuveritelne vlece, tak napr. jeden dum na Praze 9 je fakt opravdu katastrofa a uz to jednani speje k pravnikum. Dalsi zalezitosti jako napr. veci k projektu jsou jen same sliby, od nekterych projektantu, kteri s Origis spolupracuji, jsou materialy predavany v priserne podobe a pozde. Bylo by to na dele, toliko za mne. Cenove to taktez bohuzel neni zadna vyhra. Nechci je jenom ocernovat, myslim, ze webove stranky maji pekne.
Odpovědět
@sandokan2258 dík za recenzi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?