Firma na projekt a realizaci podlahového vytápění

Ahoj všem, můžete zde prosím doporučit firmu/živnostníka na projekt a případnou realitaci teplovodního podlahového vytápění? Ideální jsou zkušenosti se spolehlivostí. Jedná se o novostavbu na Blanensku, ale předpokládám, že zde to asi nehraje roli :-) Pokud máte zkušenosti s určitým typem, budu rád. Teprve začínám shánět informace a učit se:-) díky moc
Odpovědět
Byl jsem spokojenej s firmou EUROSYSTEMY.
Odpovědět
@dawerius děkuji, mrknu na ně
Odpovědět
@hortom Praveze eurosystemy su neco ako ekonomicke stavby ak Vam to nieco bude hovorit. Paradne stranky super ceny, ale v realite Vam vydodaju neco uplne ine... Nemame s nimi skusenosti z nasej stavby, ale pracovne dost velke. Zopar vyrobcov podlahovych systemov co som pocul, tak sa s nimi dokonca aj sudi.
Odpovědět
@vimamima takovym podobnym firmam se chci vyhnout. Diky za info. Asi obvolam par firem a nekoho vyberu pro projekt a realizaci, podle parametru a i pristupu. Porad jsem naivni a chci verit o ferovem pristupu k zakaznikovi, jak se ho snazim praktikovat ja v praci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hortom pan dolezal z VTP Ekol - jsou z velkeho mezirici. http://www.vtpekol.cz/
Odpovědět
@hortom : http://www.topenarainstalater.cz/. Doporučuji jsou sice z Mladé Boleslavi, ale vše mne bylo vysvětleno. Realizace super, jen vím že toho mají občas hodně, ale majitel je velmi vstřícný.
Odpovědět
Doporučuji pana Eduarda Havelku z Brna. Má sice postarší internetové stránky, ale rozumí tomu a měl příjemné a vstřícné jednání. Což není samozřejmostí u všech, jak jsme se třeba přesvědčili při hledání projektanta na dům. Ale to je jiná kapitola. Každopádně stránky jsou havelka-brno.cz
Odpovědět
Diky vsem!!
Odpovědět
Kamošovi dělala tohle firma 1. jihomoravská z Brna a byl spokojený. Docela rychle to zvládli. Se na ně podívej mají webovky prvnijihomoravska.cz docela hezky zpracované ;-)
Odpovědět
@jindradostal diky moc, mrknu na ne....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?