Firma Nejlevnější dřevostavby, máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím, dívám se po domkách a narazila jsem na tenhle krásný domeček, ale nějak se mi zdá podezřelá cena, nevíte někdo, jaký je v tom háček? Popřípadě nemáte zkušenosti s touto firmou? http://www.nejlevnejsidrevostavby.cz/...
Odpovědět
Cena mi nepřijde až tak skvělá. Je to normální cena za takovou dřevostavbu. S DPH to dělá skoro 2mega.
Odpovědět
Profilova fotka
A to mi přijde jako dobrá cena právě, všude jsou bungalovy dražší, zvlášť když je tam tolik oken, to se mi na tom líbí nejvíce, takže žádný háček v tom není, nemusím se toho bát?
Odpovědět
Profilova fotka
@kucinkaa Tak mě to rozhodně levný nepřijde, vždyť to má necelých 100m2 za 2mil, v ceně bych teda háček neviděl, přijde mi to normální.....
Odpovědět
@kucinkaa tak my mame stejny, dispozicne trochu upraveny (prohozena kuchyn, koupelna a jeden pokoj), jinak stejny. Nas ma 13x8,8. nemame sedlovou (levnejsi), ale valbovou strechu. Cena se mi zda primerena, deska pod to by stala kolem 200.000 + DPH. Nezda se mi to levne, vubec ne nejlevnejsi, je to normalni cena... Dulezite je take podivat se na konstrukci zdi, myslim, ze s nama je rozdil ve stresni krytine - mame plech. Ale cena je opravdu primerena. Je to ale bez terasy a altanku, ne? Ohlidej si take skla, kdyz je tolik ploch, aby vam teplo neunikalo pres okna...A take firmu. Mne ty vizualizace trochu pripominaji polske vizualizace, popr. ACE, ale mozna jde jenom o nahodu:)
Odpovědět
@kucinkaa my jsme si od nich nechali nacenit hrubou stavbu naší dřevostavby a rozhodně to nebylo nejlevnější. :-) Cena se mi nezdá podezřelá, spíš bych řekla, že normální na takovej domek. Tak si zkus jejich domek poptat ještě u někoho jiného a uvidíš na jaké ceny se dostaneš..;-) Jinak je neznám..my se nakonec rozhodli pro někoho jiného..
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, takhže k otmu mám přičíst ještě i zákl. desku jsem pochopila že cena je bez DPH ale včetně desky tak že to vyjde celkem na 1,8, já si původně vybrala tento ( Viktor) , který jsem chtěla od mondy home http://www.domysnu.cz/hledani-domu?id... , to mi ho nacenili na 2,4. Tak nevím, který.
Odpovědět
Profilova fotka
@kucinkaa nenee, cenu tam maji opravdu uvedenou vcetne zakladove desky. Tzn. Jen pricti DPH... Kazdopadne bych chtela videt nekterou jejich stavbu. Dale bych s nima probrala v jakem standardu stavi, co okna, dvere, sanita, strecha atd.. ;-)
Odpovědět
@kucinkaa ne, ja jsem te asi zmatla. Tim, ze stavime rozlohou skoro stejny jsme ti jenom chtela napsat, kolik stoji ZD:) Takze +-. Cena se mi nezda malo, kazdopadne stoji trochu vice, nez ten nas, ale jsou opravdu podobne... Urcite se chtej podivat na nejake stavby, co postavili a promluvit si s lidma, jak byli spokojeni. Ted ale nevim, zda budete stavet Viktora nebo Alfu?
Odpovědět
Profilova fotka
To já právě ještě nevím, který dům si mám vybrat jako ten Viktor je parádní, ale zase jestli není pro mě zbytečně velkej a alfa má zas ty okna velký v obýváku ( v pokojích bych nechala dát obyč. malý..je tam půl milionový rozdíl no, objedu po Brně a okolí ty baráky co staví.. myslíte že je drzost na někoho zazvonit a zeptat se jak se jim s nimi stavělo a jak jsou spokojení, to se asi nedělá že?
Odpovědět
Profilova fotka
@kucinkaa my sme taky byli u par lidi, ale meli sme to domluvene.. lina huba hole nestesti, ja bych to zkusila :D
Odpovědět
@kucinkaa My zkontaktovali firmu, ze mas zajem s nima stavet, aby ti dali kontakty na nekoho. Nam pak zavolali, ze nam domluvili navstevu (ze muzeme prijet) a prisli jsme. Nebo si take od firmy nechej ukazat fotky stavby. Ale v nejhorsim bych mozna zazvonila:)) Jak pise saddova "lina huba hole nestesti", tak maximalne te poslou o dum dal:) Ptej se take, zda dodrzeli cenu ve smlouve a take termin... Hezke jsou oba, mne se vice libi ta Alfa, ale je to spise tim, ze neco podobneho mame:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý nápad, ta firma co nabízí alfu mají dokonce Vzorový dům tak omrknu i ten a pak i zkusím na někoho zazvonit no risknu to:D stejně už ty lidi pak nikdy neuvidím
Odpovědět
Článek se načítá
@kucinkaa Tak drzim palce
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@kucinkaa Jak jsi se rozhodla? :-) My také zvažujeme jít do spolupráce s firmou nejlevnějšídřevostavby. Líbí se nám alfa 115. Hledám nějaké reference o firmě...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahooj no hoodně se to zamotalo, nakonec to budě dělat nějaká firma první stavební, nebo tak nějak, ti vypadají věrohodně, spíš mám teď problém s architektem, přesvědčil mě k individuálnímu projektu, ovšem za 2,7 mil. včetně DPH můžu mít buď přízemní dům 66m2 nebo patrový 94m2, já chtěla hlavně přízemní a nedokážu pochopit, proč se nedá vejít do 2,2mil. bez DPH aspoň s 85m2 přízemním domkem, na netu je jich plno, tak jdu teď založit diskuzi a poptat se, jestli to nějak nejde, aby bylo tolik a zároveň byl kvalitní materiál.
Odpovědět
@kucinkaa To je strášně předražená nabídka!
Odpovědět
@kucinkaa To je silene! Proc chces individualni projekt? A za takovou cenou, kdyz typizovany mas skoro za polovinu? A z ceho chcete stavet?
Odpovědět
Profilova fotka
@kucinkaa to si dělaj prd... ne ? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@linee chtěla jsem ho proto, protože mi řekl, že je to výhodnější, než už v hotovém projektu dělat nějaké změny, které by údajně vyšly na stejno, říkám, že se strašně lehce nechám přemluvit, ale teď jsem si řekla, že dost, že jeslti dál budu mlčet, nebudu pak spokojená tam kde bydlím, mám to teď v pronájmu, ve kterém jsem, taky jsem tu nešťastná, ale to je otázka 9 měsíců, než bude dům, ale nechci být nešťastná 10 let, když bude ošklivý dům, za který se ještě budu stydět a bát se v něm sama, kvůli blbýmu patru.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdarvím, firma Nejlevnější dřevostavby mě zajímá též, nižší cenu jsem zatím u nikoho nenalezl. Pokud bude mít někdo zkušenosti s kvalitou jejich staveb, názory apod. , budu za ně vděčný.
Odpovědět
No myslím, že tak jak je to podáno ve skladbě a s těmi velkými prosklenými plochami se nemohou dostat do tepelného štítku B. Takže byl bych skeptický k "nízkoenergetickým dřevostavbám".
Odpovědět
@linee Už delší dobu koukám na "demagogii" dům na míru= předražený dům. 100x opakovaná lež se stává pravdou, nebo jak tomu lze rozumět? :D
Odpovědět
@1malda1 my si rádi počkáme na představení Vašeho projektu domu. Zatím totiž, jak tak sleduji, je na Vašem profilu pusto prázdno a Vaše příspěvky v diskusi nic neříkající pouze se snahou navodit dojem "já to vím nejlépe."
Odpovědět
@flakac když si přečteš Flákači :) co jsem kde napsal (což jsi četl) tak víš proč tu jsem. Na rozdíl od "firemních profilů" zde nepropaguji žádnou firmu, nevytvářím "přátele" abych mohl doporučovat "svou" firmu. Jen koukám a kolikrát "valím oči" a pak sem tam něco hodím do placu. Jen mi dokazujete, že je to tu samé PR, podle reakcí jste z "nejlevnějších nííízkoenergetických". Takže na sto pro se se svým projektem/ty na těchto stránkách chlubit nebudu. Naše filozofie reklamy vychází z dobrých referencí majitelů námi postavených domů. Né z nahánění "křenů" na diskuzních fórech. ;) Přeji hodně spokojených zákazníků.
Odpovědět
@flakac ...a pozdravuj Kucinkuu, která evidentně patří k ansámblu ;)
Odpovědět
@1malda1 díky za přání, určitě budu pamatovat na to, abych měl spoustu spokojených zákazníků, a to hned, jakmile budu mít firmu, která bude zákazníky produkovat. :-D Opravdu jsem napjatě čekal, jak nám představíte vychytaný projekt, na kterém uvidíme, jak to všechno děláme špatně a jak to dělat správně. Škoda, že se jej z neznámých důvodů nedočkám a tím bude ochuzeno mé povědomí o kvalitní stavbě.
Odpovědět
No tomu sám nevěříte :) První reakce na "máte zkušenost" v relativně krátkém čase a okamžitá reakce na záporný názor na tuto firmu nenechává snad nikoho na pochybách...."cena je normální" a Kucinka hned "ne ne, cena je dobrá, ostatní jsou dražší...." Jinak za tyto peníze by si Kucinka zasloužila odebrat tu stěnu v kuchyni, určitě to není problém (hlavně ze statického hlediska) :) A opravdu za 2mega by mohla mít při tak jednoduchém domě "úspornější" skladbu stěny ;)
Odpovědět
@flakac tak na pár dní se můžeš podívat na projekt, omluv nízkou (jinou) míru vkusu investora, jinak je to vychytaný. :-D
Odpovědět
@1malda1 ja uz myslel, ze budu muset klečet na kolenou...:-D no nic...muj vkus tto neni, ale to není nic proti ničemu...moje finanční možnosti (a taky možnosti 90% lidí zde) to vysoce přesahuje, takže pro mne to má nulový přínos...očekával jsem spíše foto rostoucí stavby, aby z toho někdo něco měl, ale takto muže každý konstatovat pouze líbí-nelíbí, žadnou další přidanou hodnotu to nemá.
Odpovědět
no pro mě by to mělo přidanou hodnotu "že ten člověk ví o čem mluví" :-D , no za investora člověk nemůže...... ;-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?