Firmy stavící dřevostavby. Máte zkušenost?

Má někdo zkušenost s Kodex reality nebo jinou firmou z východních Čech, která staví dřevostavby?
Odpovědět
Pozor, hlavně ne přes Develop reality Kolín od Martina Bohuňka z Kutné Hory !! Působí teď na hradecku !! Sami s nimi máme velmi špatnou zkušenost. Včera o tom byla reportáž v hlavních zprávách na TV Nova !Tady u nás si velmi chválí Stavex Kutná Hora. Ať dobře vyberete.
Odpovědět
@rizek Na realitní kancelář Develop reality jsem taky zatím neslyšela žádnou chválu. Zdá se, že na majitele nemovitostí asi používají dost divné metody. Ale to je jen realitka, ne? @kenomis V tomto fóru na MS je o Kodex reality zmínka (http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...) Psala tam @charliedee, že s nimi budou stavět. A jak koukám, tak ale na tvůj příspěvek nereagovala :-N
Odpovědět
@markys78 Ano realitka to je, ale zprostředkovává i stavbu dřevostavby na klíč....horor, doslova. Více jukněte na http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika... Hezký den
Odpovědět
@kenomis A proč zrovna z východních Čech? Od jinud to být nemůže?
Odpovědět
Profilova fotka
@kenomis Tu firmu Kodex reality neznám vůbec. Slyšela jsem ale dobrou referenci na HK - Dřestav s.r.o., známí s nimi loni postavili a jsou s domkem moc spokojeni. Taky vím o jedné východočeské firmě, od níž jsou prý domy nic moc - Stavitelství Kašpar.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Kodex reality je v podstatě obchodní pobočka Stavitelství Kašpar. Právě s nima jednáme o stavbě a zatím žádný problém. Peníze chtějí vždy až po odvedení práce, což je super při hypotéce. Standard Stavitelství Kašpar je bych řekl v průměru, možná lehce nad průměrem v porovnání s jinýma nabídkama. Možná mají lehce míň na sanitu, ale za to mají docela dost na obklady, takže se to pak kompenzuje. Navíc nám nabídli podlahové topení za cenu normálního. Vyřizují za nás veškeré formality, včetně zajištění projektu a inženýringu. Takže zatím nemám žádný problém, spíš naopak. ;-)
Odpovědět
@kenomis My stavime s Dumrazdva. Jednani zatim na urovni, vcera nam dostaveli zakladovou desku (za 3,5 dne vcetne pripojek). V utery zacnou stavet hrubou stavbu.
Odpovědět
Znám ve vých.Čechách dobrého statika, který se specializuje na dřevostavby, kdyby někdo potřeboval. Třeba mi mohl poradit nebo doporučit.
Odpovědět
pardon - třeba BY mohl poradit, ten statik myslím.
Odpovědět
Profilova fotka
@slitr mohu se zeptat kolik jste jim platili za hrubou stavbu???neboli za postavení dřevěných palisád - obvodové zdi + střecha?
Odpovědět
@nauris zatím nic, vyřizuje se inženýring teprve, ale v rozpočtu je asi 330tis za obvodové zdi, zateplení 90tis, vnitřní stěny 95tis a pak je tu montáž 74tis ale v tom je i montáž střechy a ostatních věcí a vše je bez DPH. Přesnější info bude až později.
Odpovědět
@nauris My stavime bungalov a za uzavrenou hrubou jsme dali 999.000 + DPH.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?