Hledám montážníka na venkovní žaluzie

Dobrý den, doporučtě prosím nějakého montážníka na venkovní předokenní žaluzie cetta 80. Nejlépě nám vychází čistě koupit samotné žaluzie a motory na eshopu a potom zaplatit někomu práci. Ale komu? Děkuji za tip, případně telefon 775 115 755 Děkuji
Odpovědět
1
2
@kobymx5 Můžu jen takovou technickou? A jak si to představujete se zárukou, resp. až se něco rozbije? Kdo to pak bude sundavat, resp opravovat?
Odpovědět
to vůbec neřeším, myslím si že záruku to přežije - nevím kdy jsem naposledy něco reklamoval a až se to rozbije po 5 letech atd? To už můžu zavolat komukoliv, kdo s tím dělá... Že si našim rozklížila kuchyně Sykora po 20 letech taky neřeší už se Sykorou...
Odpovědět
@kobymx5 Tak to potom ano ... :-) Máte asi jedinou možnost, sehnat nějakého montéra, který vám to udělá jako melouch, nevím o firmě, která by tohle dělala. Navíc k těm motorům potřebujete speciální nastavovací kabely, takže to musí být někdo z oboru, jak takového člověka bez známosti sehnat, to vám neporadím.
Odpovědět
Právě, taky se obávám, že nikoho takovýho jentak neseženeme... Přecijenom je to řekl bych docela specifická věc, montáž ještě snad ok, oživení atd. to bude horší - loxone systém atd.. Ještě si užijeme :)
Odpovědět
@kobymx5 Jo tak ještě inteligentní dům, no, to bude muset být extra montážník, jinak ho z toho odvezou ... :-D Ale teď vážně, pokud koupíte správné motory, je to jedno, co to bude ovládat, on to nastaví standardně a dál už je to na elektrikářích, co si k tomu připojí a jak to budou ovládat. Ale hledat se někdo takový bude těžko, já vám nikoho doporučovat nebudu, by mně pak někdo zabil,bez urážky, tohle nezní jako dobrý bussines... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a kolik to vyjde od firmy ??? já mám nabídku na okna 46 m2 - pět oken 75 tisíc - 6 motorů, protože HS portál bude mít dva motory a nevím kdo by mi to namontoval levněji. přikládám foto okna, kde budou dva motory - ale je to foceno spíš kvůli rozvodům kabelovky ne kvůli fotkám - to mám jinde
Odpovědět
Jsme na cenách od 89 tisíc do 138 tisíc ... 😀 Žaluzie na zaluzie24 s motorem vychazej na 60 - maj nějakou slevu do 16.1. Metry takhle z hlavy nevim.
Odpovědět
vyřešeno firmou co garantuje nejlevnější cenu na trhu... :) Necht at si každý dohledá sám :) Zareagovali i na aktuální akci žaluzie24.cz a cenu ještě trochu ponížily. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hbboy to je nějak moc ne? my máme 12 žaluzií, všechny na motory a cena byla něco málo přes 90 tisíc (Žaluzie Z90)
Odpovědět
taky se mi to zdá moc... Máme 9 žaluzíí s motorama. Leze to do fasády bez plechu. 62 s dph.
Odpovědět
Profilova fotka
já nevím jedno okno je 4,25 x 2,30 metrů, druhé je 4,25 x 1,5 metrů, třetí je 3,25 x 1,75 metrů, čtvrté je 2,75 x 1,75 a poslední je 2,75 x 2,3 metrů - všechno jsou to obří plachty. největší v obýváku přes 8,5 m2 nemáme malinká okýnka, všech 32 domků má takto obří okna - tak nevím psal jsem přeci že mám okna přes 46 m2, na některých mít žaluzie nebudu jinak také bez plechu - mám roletové obří překlady heluz, většinou ty nějvětší co se vyrábí 4,25 metrů dlouhé
Odpovědět
Profilova fotka
tak okna jsou velký - ne žádná vaše malá okýnka
Odpovědět
Článek se načítá
Kdo říká neco o našich malých oknech? 😀 Naopak máme ještě větší a stoji to podstatně min....
Odpovědět
Profilova fotka
tak sem s nimi - kde máte fotky -)))) já beru od climaxu nevím odkud vy ???
Odpovědět
@hbboy Obávám se, že vám uživatel neodpoví, jelikož jemu je evidentně úplně jedno kde co bere, jediné, o co mu šlo je, aby to bylo co nejlevnější :-) Takže má dobrý pocit, jak všechny ochcal a víc ho nezajímá, klasická česká povaha, sleva, sleva, slevička... .-) Jak se říká, každý klient si najde svou firmu, i ty párky za 40Kč/kg si někdo kupuje...
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím to je zatím jen první nastrel ceny, až to bude aktuální budu jednat o ceně. Nechá se skoro vše sehnat za úplně jinou cenu. Uvidíme
Odpovědět
Je to od Alupro. Nikoho jsem neochcal, jen nerad platím za stejnou věc dvojnásobnou cenu...
Odpovědět
Ještě vyšla levně firma z Liberce s pobočkou v Praze, rav cz. Celkově jsem rozeslal asi 40 mailů. Frustraci loppa samozřejmě chápu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hbboy ta plocha oken je větší, ale nemá cenu se tady předhánět, kdo má větší okna :-) my máme 30m2, 12 motorů - takže menší okna ale vyšší počet motorů... Žaluzie jsou climaxy
Odpovědět
Profilova fotka
No 90 tisíc a máš 30 m2, motor stojí 2000 Kčbez dph. Já mám 46 m2 a cena 75000 Kč, tak nechápu co se ti zda drahe. Cena je přeci srovnatelna, podobná. Motory jsou asi nejlevnější, tam nemá cenu řešit, v tvém případě 12 motoru, já 6 motoru, tj. Rozdíl v motorech je 12000 Kč bez DPH, 15000 z daní.
Odpovědět
Profilova fotka
@hbboy já na tvůj první příspěvek reagovala, aniž bych měla srovnání, kolik m2 dělají naše žaluzie (žaluzie už nějakou dobu máme nainstalovány a kolik je to m2 jsem nikdy neřešila...); takže cenová nabídka je podobná té naší; jestli je to dobrá cena nebo ne, musíš vědět sám podle ostatních nabídek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neni motor jako motor, motory s bezdratovym ovladanim jsou za minimalne dvojnasobek. vetsina vyrobcu dodava somfy, tam verze RTS vychazi k 5 tisicum bez dph...
Odpovědět
@jumpmans Prosím a jaký je v těch motorech jinak rozdíl? Vždyť stejně k tomu motoru musíš přivést silovou eletřinu, takže se musí skrz zeď? Teď mě napadá, leda že by se vedla silová elektřina po fasádě od jedné žaluzie k další, takže by se skrz fasádu mohlo jenom jednou a ne X-krát. To je ta výhoda bezdrátového ovládání?
Odpovědět
@viados Výhoda bezdrátového ovládání je ta, že to jde ovládat bezdrátově :-D Přívod samozřejmě musí být všude, ale ovládání je zcela rozdílné, nic složitého.
Odpovědět
Profilova fotka
@viados mam jeden centralni dalkovy ovladac, kterym ovladam vsechny zaluzie. t.j. k motorum mam trvalych 230v - ano, da se to jednim prurazem pres zed a pak tahat zvenku pod zateplenim. Nemame tahane ovladace ke kazdemu oknu. Mame centralni ovladani s automatikou na slunce a vitr, automaticke zatahovani dle zapadu slunce. Pro okno na druhe strane domu jsem dokoupil samostatny dalkovy ovladac, ke kteremu muzu doprogramovat pripadne dalsi (i vnitrni stineni) bezdratove ovladani ti dava vetsi flexibilitu. Ano, je to drazsi.... jen jsem chtel ukazat, ze "motor stoji 2000" nemusi byt vzdy pravidva informace. A na celkove cene zaluzii se nepodepise jen plocha a pocet oken, ale i vybaveni, zpusob provedeni montaze atp... pokud chcete porovnavat nabidky, je potreba se podivat na cenu za jednotlive casti.. t.j. nekdo ma 46m2 zaluzii za tolik kc, motory a ovladani za x, montaz y. nekdo zase 30m2 zaluzii za XX, motory jine za YY, montaz ZZ.
Odpovědět
@lopp no jasně, bezdrátově je dnes hit, ale já mám zásadu, že ke všemu je lepší přivést drát, pokud to jde snadno. A při novostavbě jde snadno všechno (skoro :)), na rozdíl od již zabydleného domu/bytu. Takže počítačová síť ke stolnímu počítači, k tiskárně nebo k televizi po drátu raději než WiFi. Stejně tak raději drátová čidla k EZS než bezdrátová. A pokud bych přiváděl silový kabel k žaluzii/roletě, tak už k němu přidám i ten "zvonkáč" na ovládání (které může být řízené něčím chytrým zevnitř, zakladatel hovořil myslím o Loxone).
Odpovědět
@viados Podle mně je naprosto zbytečné pouštět se do debaty, jestli je lepší kabel či bezdrát, pokud vezmeme instalaci s chytrým řešením domu, je jasné, že tam se dodají žaluzie "na drát" a pak už ať si to každý ovládá jak uzná za vhodné a sám si dotvoří rozvody čehokoliv. Ale těchto instalací je drtivá menšina. Pro velký počet lidí je bezdrátové řešení nejvhodnější formou centrálního ovládání těchto prvků. Nechce se mi rozepisovat rozdíly, je to na delší debatu a myslím, že je to i zbytečné, jelikož pokud jste to neřešil nikdy v praxi, budete tvrdošíjně zastávat kabel je kabel :-)
Odpovědět
My jsme zvolili vypínače na zdi. O cenu nešlo, spíš ten bezdrát je další škatule co se někde válí, v horším případě někde hledá a k tomu člověk už fakt potom degeneruje uplně a těch pět kroků k vypínači nám prostě nedělá, spíš ho oceňujeme. Jinak ozvala se ještě známá známé s cn na climax a to vyšlo ještě o pár tisíc líp. Kontakt můžu předat, je to firma co jede na množství a ne na velké marže.
Odpovědět
Ha, i moravská firma Sulko dnes odepsala a trumfa svou cenou spolehlivě všechny - 136 tisíc s DPH...
Odpovědět
@kobymx5 A za kolik že to tedy máte? 9 ,dle vašich slov, velkých žaluzií s motory , výrobce Climax, s montáží a dopravou?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?