Hledám projektanta pasivního domu v Jihomoravském kraji

Ahoj, máte někdo nějaké zkušenosti s ateliérem Elam v Brně? Hledáme vhodného projektanta pasivního domu a ne a ne najít (Jihomoravský kraj a blízké okolí). Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ,s firmou skušenost nemám,mi si braly projektanta jako soukromnika,a byli jsme spokojeni,jsme z Třebíčska i projektant ale to je jedno delá projekty pro celou republiku cena projektu byla 35tis
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám navrhoval dům pan Hudec z Elamu.
Odpovědět
Profilova fotka
A máš pravdu, že najít někoho, kdo navrhuje opravdu pasivní domy, byl v Brně překvapivě problém. Rozhodovali jsme se ve finále mezi Elamem a Project Housem.
Odpovědět
Profilova fotka
@thebe a prosím tě firma project house je odkud? díky
Odpovědět
@thebe Ahoj, jak jste byli s panem Hudcem spokojeni? a jaka byla cena projektu ? kolik m2 máte dum? mate nizko nebo vylozene pasivni dum? nad panem Hudcem uvazujeme, ovsem ze spolecne prvni schuzky s panem Hudcem nejsme nikterak nadseni. Predem diky za info. je pravda ze okoli Brna sehnat projektanta co se zabyva pasivnim/nizko domem je nadlidsky ukol.
Odpovědět
@ivvulinka Project house má sídlo v Brně. Zabývá se nizko/pasivnimi domy. take nad nimi uvazujeme. nemate nekdo zkusenosti ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zkušenosti nemám, ale na stránkách http://www.pasivnidomy.cz/firmy/?c=6 je seznam certifikovaných architektů. Z nich si nevyberete? Osobně si myslím, ze větší problém než sehnat dobrého projektanta je sehnat lidi, kteří to dobře postaví podle Vašeho projektu. Mnoho firem je zvyklá něco dělat nějakým způsobem a tak to tak dělají projekt neprojekt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?