Interiérový designer z Brna a okolí

Dobry den, potrebujeme sjednotit interierovou koncepci domu, tj. barevne a materialove podlahy a nabytek, mate nekdo zkusenosti s firmou ci interierovym designerem / architektem z Brna a okoli, ktery by nam s tim pomohl. Bohuzel muj cit pro barvy je mizivy :(
Odpovědět
@jankabr Ahoj, byla jsem na Kaštanové. Paní byla moc milá, prošla se mnou celý showroom a vše ukázala. Cena je různorodá dle dohody. Mají více variant jako např. místnost s veškerou dokumentací pro stavbu svépomocí, pro stavaře nebo sami zrealizují a postarají se o stavbu. Nebo návrh jako takový mají ve 3 kategoriích - od toho se odvíjí i cena. My jsme nakonec do toho nešli, šlo nám jen o koupelnu a tu jsme se rozhodli nakonec udělat později. Každopádně jsem na deho slyšela dobré recenze.
Odpovědět
Dobrý den, můžu doporučit http://www.nova-bara.cz/, profesionálka až na dodržování termínů :(
Odpovědět
My máme od archouse z kaštanové přímo od paní Jandorove. Vizualizace mám v albu. Skvělý přístup a výsledek práce fakt podle představ. :)
Odpovědět
Profilova fotka
szabo-interier.cz
Odpovědět
My jsme byli u BVV, jednali jsme s mladým pánem na prodejně, mají tam kompletní sortiment, člověk aspoň vidí, co k sobě v reálu ladí a co ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?