Internetový obchod vipnabytek. Je seriózní?

Chtěla bych se dozvědět, jak je internetový obchod vipnabytek.cz seriozní! Nemá tady někdo zkušenost!! Chtěla bych si tam koupit koženou postel, ale chtějí 50 až 100% zálohu, což je asi běžné, ale přeci jen jsem se o této firmě chtěla dozvědět víc. Jinak tam mají skutečně krásný italský nábytek za neuvěřitelné ceny, což mě trochu zrazuje (abych někomu nenalítla).
Odpovědět
1
2
@sykyna Koupil jsem od nich sedačku... Z pladby predem jsem mel take z pocatku obavy, ale bylo my vysvetleno ze je to pouze kvuli zakazkove vyrobe. Se sedackou sem spokojen , dodani probehlo bez problemu v uvadenem terminu a bylo zdarma ...
Odpovědět
Našla jsem tohle, tak třeba to pomůže: http://obchody.heureka.cz/vipnabytek-...
Odpovědět
Nebo ještě tady v té diskuzi je zmínka: http://www.obydleni.cz/diskuze/prispe...
Odpovědět
Díky moc za odpověď. Postel už mám doma a bylo vše v pořádku.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vipnabytek prodává krásné designovky do moderních domácností, já osobně s nimi mám 2 zkušennosti a ani v jednom případě si nemůžu ztěžovat, vše proběhlo dle mých očekávání, tento obchod doporučuji a pokud jim tento přístup vydrží, nadále u nich budu ráda nakupovat. :-)
Odpovědět
Dobrý den rád bych se také vyjádřil k této firmě a to velice negativně. Objednali jsme si zboží nejprve nám bylo řečeno, že se doba dodání zpozdí a když zboží došlo (sedačka) zjistili jsme , že nejsou přidány polštáře, na které jsme čekali půl roku, jednání majitele (nebo co to bylo za člověka) bylo otřesné, neustále nás odbíval, že je na obědě, že nemá čas atd.....platit zálohu předem bych si velice rozmyslel, obávám se , že spokojení zákazníci v této recenzi jsou pan majitel a jeho sekretářka :-D JEDNOZNAČNĚ NEDOPORUČUJI
Odpovědět
Profilova fotka
@honza99 Taky mi to zní tak nějak divně :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Varuji každého ! Mám velice negativní zkušenost. Líbil se mi jídelní stůl. Po přečtení recencí jsem měla rovněž veliký strach a tak jsem se jela podíva do prodejny. Je to malá místnůstka! Skoro nic nemají na ukázku. Stůl jsem viděla, by vystaven a poškozen. Slečna mi tvrdila, že mají ještě jeden skladem, tak jsem převedla platbu. Ještě písemně jsem žádala o jiný stůl. Přišel ten poškozený. Stůl jsem vrátil a do dnešního dne se snimi hádám o vrácení peněz. Slyšela jsem od nich tolik lžía výmluv . Vše jsem si si nahrávala, tak, na ně dávám trestní oznámení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Tato společnost na svých internetových stránkách nabízí pod sekcí "aukce" možnost nákupu (resp. vydražení) zboží za velmi výhodné ceny. Již poprvé se mi podařilo vydražit jeden jídelní stůl, jelikož mi nedošel potvrzovací email, kontaktovala jsem prodávájícího, aby mi podal náležité údaje o platbě a abychom domluvili dopravu (v květnu byla zdarma, výhrada že by se na vydražené zboží nevztahovala nebyla výslovně uvedena). Následně mi byla vykalkulovaná doprava (Praha-Brno) na 1300,-. Po několika telefonátech, kdy jednotliví pracovníci si názorově rozporovali, mi bylo potvrzeno, že mi zboží bude zasláno zdarma. Druhý den mi přišel omluvný email, že se zaučují a že s vydražením byly problémy a jídelní stůl bude vystaven znova. Podruhé, kdy jsem stůl vyhrála mi bylo řečeno, že jsem stůl nevydražila a kupuje ho někdo jiný. Na žádost, aby mi zaslali doklad o tom, že jsem aukci nevyhrála nijak nereagují. Tentýž stůl je v aukci znova.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Absolutně nedoporučuji. Zboží nekvalitní, vadné. Pokud ho navíc chcete vrátit, protože je nepoužitelné dělají jen problémy a navíc Vám po několika týdnech volání odečtou ještě dopravu. Neskutečné!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Nejhorší jednání co jsem zažil. Majitel firmy VIP nábytek je arogantní zloděj. Začal jsem pátrat na internetu a zjistil jsem, že podvedl mnoho zákazníků, nábytek prezentovaný jako luxusní italský je šunt z Číny, který mnohdy nejde ani sestavit. Bohužel v našem právním státě se spravedlnosti dočkáte možná tak po 10 letech soudních sporů. Nenechte se nachytat na hezky vypadající nábytek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.facebook.com/pages/VIP-N%C...
Odpovědět
Nechapu ze je jeste nikdo neznicil Jsou to zlodeji a podvodnici .Pred 9 mesici ,jsem si objednala postel,do dneska ji nemam,kdyz tam volam ,maji neustale vymluvy,jeden to hazi na druheho,slibuji ze se ozvou,proste zlodeji ,kteri vas pripravi jen o penize!!!lNechapu ze je jeste nikdo nedal do televize,aby upozornil na jejich velke podvody.Budu pracovat na tom ,aby se tak stalo!!!!
Odpovědět
dodnes jsem neobdrzela barove zidle,ktere jsem si objednala pred mesicem.....12 tisic necelych jsem jen tak vyhodila.....ale pozenu to dal....pokud do dalsiho mesice nic neobdrzim....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Taky mi vyse uvedene prispevky nepripadaji jako od opravdovych zakazniku.Chtel jsem si u teto spolecnosti koupit postel,ale prvni jsem ji chtel videt,protoze nekdy je skutecnost jina nez na fotografii,bohuzel ani jednu postel kterou jsem uvedl na prodejne vystavenou nemaji a po precteni tady tech recenzi od nespokojenych zakazniku asi radeji od koupi postele upustim i kdyz se mi hodne libila,ale nez mit problemy s nekvalitnim vyrobkem nebo jeste se dozadovat reklamaci tak to radeji budu hledat jinde,skoda.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zdravím všechny, nám se od nich zalíbily sedací soupravy, ale jak vidím tyto ohlasy, tak od té firmy dávám raději ruce pryč. Přitom jsem viděla tolik reklam, ale skutek utekl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky zdravím, jak to tak vypadá Vipnábytek změnil majitele. Byli jsme osobně se podívat na jejich obchod abychom viděli vše na vlastní oči a nějaké věci jsme si rovnou odnesli co se dalo dát do auta a zbytek jsme objednali odvoz domů, ale to nás upozornili že musí čekat až se naplní auto že to může i 3 týdny trvat a dovezli nábytek takže nemohu říct špatného slova, jsme s přítelem spokojení je to teď u nás modernější.
Odpovědět
Ale ale, dva pochvalné příspěvky v průběhu jednoho týdne na VIPNábytek od nově registrovaných uživatelů, v obou případeh to byl jejich první příspěvek ... ??? Na náhody a ježíška nevěřím. Na pokus o levný ale hloupý a průhledný self promotion ano.
Odpovědět
@microscan jojo, také jsem si toho všimla :-) Je to pěkně "nenápadné" :-)
Odpovědět
Koupil jsem si jidelni stul a zidle od VIP Nabyteku. Nizka cena me velice prekvapilo. Pri montazi jsem zijstil ze me chybi cast spojoaci material. Po domluve s reklamacnim odelenim spolecnosti mne bylo zaslano chybejci material kuryrni sluzbou zdarma. Jsem velice spokojeni s kvalitou a urcite bych zas nakoupil o teto spolecnosti. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@ho :-o :-S ]-( nza99
Odpovědět
Já s nimi naštěstí zkušenost nemám, ale byli jsme se jednou dívat na referenční dům a obyvatelka si stěžovala že jí došla kožená postel na jednom místě rozříznutá a takové průhledné plastové stolky prasklé. Taky to byl VIP nábytek.....nevim jeslti to byla náhoda. :-S
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
prosím nič si neiobjednavajte u tejto pochybnej spoločnosti - dodaciu dobu nedodržuju, telefony nedviíhajú ,platba poslaná pri objednaní tovaru - podávam trestné oznamenie na túto spoločnosť
Odpovědět
pred rokem se mi zalibily skrine,ktere nabizel tento internetovy obchod.zkousela jsem tyto skrine vygooglit dle obrazku,diky cemuz jsem zjistila, ze prodejce neuvadi pro skrine stejny nazev jako vyrobce a vuci konkurenci ma tyto skrine o hodne drazsi. Nicmene jsme chteli tyto skrine videt na vlastni oci v prodejne, abychom si tyto skrine mohli popripadne objednat v zahranici,kde byli dvakrat levneji.. Na dvou uvedenych adresach nikdy jsme nenasli sklad a ani prodejnu vip nabytku. mimo jine tato firma vlastni i jine weby.Zadny z techto obchodu nezveda telefon.
Odpovědět
@sykyna pozor od nás zobrali koncom roku 2011 zálohu 100% a dodnes nedodali tovar a nevrátili peniaze. celý rok 2012 pripravovali odvoz tovaru. Je to podvod. ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Naprosto nehorázný přístup k zákazníkům! Prodavačka je sice velmi ochotná, nemůže však pochopitelně jakkoliv ovlivnit bohorovné chování svého šéfa (jednatele společnosti Justinus s.r.o.): Vrácení peněz za poškozené zboží (kvalitu nekomentuji, ať si každý udělá názor sám) mi dluží už od července (nyní tedy 8 měsíců), šéf odmítá se zákazníky jakkoliv komunikovat, slibů o mailové odpovědi jsem slyšel už nesčetně, nicméně všechny byly plané. Dnes jsem je tedy byl osobně vyzvat (opět pouze prostřednictvím prodavačky), ať peníze ihned v hotovosti vrátí, jinak dostane podnět k řešení ČOI. Nevrátili - chtěli to, mají to mít...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?