KM Dřevostavby - žádost o info

Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o zkušenosti s firmou KM Dřevostavby (https://www.kmdrevostavby.cz/) z Dolní Lhoty u Ostravy. Bylo nám sděleno, že by se mělo jednat o solidní firmu pro výstavbu rodinného domku. Zajímalo by mě vše, co se dá zjistit, tedy od prvotního kontaktku, jaká je spolupráce, komunikace, jak jsou ochotní k různým změnám, které zákazník vymyslí a to i v průběhu již samotné výstavby, jaká je rychlost, prodlevy, samozřejmě kvalita a preciznost práce. Zdali víte, jaké dělníky zaměstnávají (zda čechy nebo rumuny a ukrajince?), prostě vše, co může přispět se rozhodnout. Děkuji.
Odpovědět
Firmu neznam, ale kouknul jsem na www stranky firmy, standardy jsou dost slabe, takze tam bude dost priplatku a cena bude urcite vyssi, v dnesni dobe napr. dvojskla je pravek. Navic nikde nevidim slozeni konstrukce, profily KVH atd. Kouknete na YT videa od Simka, kde vysvetluje jak firmu proverit. Prvni vec je prolustrovat rejstrik, ucetni uzaverku atd.
Odpovědět
Děkuji alespoň za tuto odpověď. Jen tedy doplním to jméno, kde jsme prověřovali. Volal jsem nejprve na firmu EnerDomy, která se nám zdála fajn. Bohužel mi bylo sděleno, že na Moravě domy nestaví. Byl mi ale doporučen právě p. Šimek, tak jsem mu telefonoval a sdělil mi to právě on, že KM Dřevostavby dozoroval a firma je v pohodě. Chtěl jsem ale právě ještě další info od lidí, co už s nimi stavěli.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?