Kodex Reality a Woodsytem. Máte zkušenosti?

Ahoj, právě vybíráme firmy pro postavení dřevostavby. Docela se nám líbí firma KODEX-REALITY a WOOD SYTEM, ale nenašla jsem nikde na netu nějaké recenze. Prosím, nestavěl s nimi někdo? Díky
Odpovědět
Ahoj, pres Kodex-reality pronajimeme byt, byli jsme vzdy 100% spokojeni. Teda, jestli je to realitka pana Kostky a spol.
Odpovědět
Nevím, jestli jsou pana Kostky, jsou z Hradce Králové.
Odpovědět
Ano, jsou z HK.
Odpovědět
Tak to bude určitě ono. Jejich dřevostavby se nám moc líbí, tak si asi sjednáme schůzku.
Odpovědět
Jo, tak to si urcite sjednejte, je to moc sympaticky a ochotny pan.
Odpovědět
Doufám, doufám. Nejsme milionáři, tak bychom neradi natrefili na nějakou "super" firmu, která shrábne penízky a nám zbydou oči pro pláč.
Odpovědět
@charliedee známym stavěl Woodsystem. Jsou spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
stavi nasim sousedum.... tak se vam muzu zeptat, zda se vyskytly nejake problemy.. akorat jeste nemaji dostaveno - zatim zdi a strecha, ale do vanoc by snad meli bydlet
Odpovědět
@hhranolka určitě se mi zeptejte, zajímá mě každá informace. Staví jim Kodex nebo Wood? Díky, díky.
Odpovědět
@malibuu7 Díky za reakci. :-) Pořád se ještě rozhodujeme, tak beru každou zkušenost. Zatím jsou na tyto firmy jen pozitiva. Super!
Odpovědět
Profilova fotka
Nám do měsíce začínají stavět (wood) dali jsme na radu lidí z vesnice, kterým už stavěli jsou spokojeni tak snad i my budeme zatím komunikace s nimi výborná.
Odpovědět
@happyhelen Díky za info. Právě dnes jsem Woodu poslala nějaké projekty na nacenění. Tak jsem moc zvědavá, jak nám to spočítají. Nevím, jak jsou moc drazí, snad ne moc.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@charliedee Recenze na netu moc nenajdeš a moc se jim věřit ani nedá, často je píšou přímo lidi z těch firem 8-( Na stránkách Kodex reality jsem našla přímo stránku s fotkami domečků (- Reference), které už stavěli. No, kapou mi u toho úplně sliny na klávesnici :-D (ten sytě oranžový bungalov je supr...) Sleduju si je i na Facebooku, v jedné vesnici už mají čtyři domy. Wood staví všechny typy domků? Taky totiž vybíráme.
Odpovědět
@markys78 Wood nevím, asi ano. My jsme se nakonec rozhodli pro Kodex a v podělí jedeme do Hradce za projektantem. Kodex taky postaví vše. My si vybrali typový dům zvenčí, ale uvnitř potřebujeme úpravy. Tak už se těším.
Odpovědět
Takže budete mít baráček úplně na míru a vyřídí vám i projekt... No to je SUPER, to si nabídku KODEX reality budu muset prostudovat podrobněji. Hledáme už dlouho a chceme mít co nejmíň starostí. Všude buď jen samá reklama z které se člověk moc nedoví, nebo stížnosti lidí atd.. A ukázali vám nějaké jejich dřevostavby na klíč na vlastní oči (nemyslím jen tu fotogalerii a refence na www.kodex-reality.cz )? Mně se strašně líbí tenhle dům :-N
Odpovědět
@markys78 Ano, ukázali nám i 2 rozestavěné domy nedaleko Hr. Kr. Byli jsme i uvnitř stavby, nejen zvenčí. My jsme s nimi moc spokojení, opravdu solidní a příjemné jednání. Mají teď dokonce akci, že když si zarezervuješ do konce roku, tak příští rok to budeš mít bez navýšení DPH. My jsme taky chtěli co nejmíň starostí a oni vyřídí prakticky vše. Dům je super. My si necháme postavit z jejich nabídky M02
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@charliedee Ahoj, zajímalo by mě, jestli už tedy s Kodex reality stavíte a jestli jste i nadále spokojeni s průběhem stavby, jednáním, kvalitou materiálu, cenou.. Také totiž chceme dřevostavbu a vybíráme, vybíráme.....také mám strach, abychom někomu nenaletěli.
Odpovědět
Ahoj, hledala jsem také nějaké recenze na kodex reality,ale nic jsem nenašla. Nabídka od nich mě zaujala. Ještě jsme je neoslovili a asi to ani neuděláme :-S Konzultovala jsem parametry, co mají napsané ve standardech na webu, s jedním nezávislým stavebním poradcem, který se specializuje na dřevostavby, a ten mě varoval, že ty parametry dosahují sotva kategorie C -. Do úsporných či nízkoenergetických domů to má daleko :-| Chybí instalační předstěna a v podlaze je jen 8 cm polystyrenu... A přitom z webu jsem měla pocit, že to bude minimálně B 8-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
ahoj , zajímalo by mě jak jste dopadli s tím Kodexem ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?