Kuchyně od truhláře - Chrudim, Pardubice a okolí

Dobrý den, prosím o tipy na šikovného, ale cenově dostupného truhláře, stolaře, který by mi udělala kuchyň na zakázku.. Chrudim, Pardubice a okolí. Moc děkuji A nemáte někdo zkušenosti s firmou Amila s.r.o. Chrudim?
Odpovědět
@bibikae http://cejkor.cz/
Odpovědět
@bibikae mohu doporučit truhlářství Paulus že Slatiňan, dílnu má v Nasavrkách
Odpovědět
@bibikae amila na heurece nemá zrovna lichotivé recenze
Odpovědět
Profilova fotka
My mame od http://www.alin-nabytek.cz/kuchyne :-) .
Odpovědět
Děkuji všem za reakce ....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskusi :-) Koukám kde si nechat udělat kuchyň, kde koupit dveře, okna, dřevěné schodiště, vybrat dlažbu...Chrudim,Pardubice,okolí..dáte dobré tipy? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 dveře jsem kupovali v Unihobby značku Solodor, která je i v Chrudmimi, ale v Unihobby mají kupodivu lepší cenu. 3x dveře a 2x obložky a ušetřili jsem 3500 Kč, to se mi zdá za stejnou věc dost. Také sháníme truhláře na schody a kuchyň. Jsme z Orle, zde je truhlářství Habal, zkusíme poptat. Ještě jsem našůa truhláře z Dřenic, ale teď nevím jméno, ale na netu bude. Vy už jste sehnali?
Odpovědět
@andycr tak nějak jsem to vzala přes net a budeme asi dělat kuchyň přes pana Kříčenského tady z Chrudimi a schody zatím nevím, uvidíme co navrhne stavař či stavební dozor, maj zkušenosti, ale možná pana Říhu taky tady z Chrudimi..u těchto "malých" řemeslníků nejsou recenze, takže asi jen ze zkušenosti ostatních..
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaa32 děkuji za reakci. Zkusím najít a poptáme taky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@bibikae Ptáček ze Sobiňova http://www.kuchyne-ptacek.cz/kuchyne/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@alisek Dobrý den, nemohu na Heurece nikde dohledat firmu Amila, nevite v cem konkretne byly ty negativni recenze na tuto firmu? Delame rekonstrukci bytu a na nove dvere jsme si vybrali prave tuto firmu (recenze na googlu byli celkem dobre a jine hodnoceni jsem nenasla). Mame jiz smlouvu, ale jeste neni poslana zaloha. Tak bych rada vedela, nakolik recenze jsou zle, zebychom pripadne vycouvali. Dekuji za pomoc.
Odpovědět
@carpix nevím jak ted ale předtím problém s termíny..je to dlouho, firma se zase přestěhovala, otázka zda je pořád stejný vlastník..takže recenze dnes asi není tak aktuální..
Odpovědět
Článek se načítá
@carpix a co berete za dveře?
Odpovědět
Dekuju moc za odpoved. Bereme od Erkada dvere Magnolia. Dodaci lhutou se zavazali do 9 tydnu, ale pravda, ze jsme ve smlouve nenapsali zadnou sankce pri nedodrzeni jejich terminu. Jsou tam jen sankce pro nas... a o spatne kvalite se tam tez psalo? Toho se bojim vic, nez casu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?