Má někdo již zkušenost se společností Dennert?

Profilova fotka
Dobrý den, koupili jsme si pozemek a nyní přemýšlíme o stavbě domečku. Velice nás zaujaly montované nízkoenergetické rodinné domky od společnosti Dennert. Máme v plánu se jet v blízké době podívat jak na vzorový dům, tak i na nějakou probíhající stavbu. Nicméně bychom rádi věděli, zda s touto společností někdo náhodou nemá již nějaké zkušenosti ;-) Děkuji za info, Andrea
Odpovědět
Tak dle data předpokládám, že už s nimi stavíte a nebo jste to nějak louskli. My zkušenosti aktuálně teprve získáváme, naše stavba probíhá online zde: http://dum.javorkovi.cz.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@andrea08 smím se zeptat, s kým nakonec stavíte? také mne zaujala firma Dennert @mapleiii jak jste na tom vy? jste s firmou spokojení?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
http://www.domy-dennert.cz/ Dobry den, v dome bydlim uz par let, takze mohu hodnotit. Dum je to drahy na to co umi, dnes za lepsi penize poridite i lepsi dum. Podpora zakaznikovi pote co dostavite je velmi neprofesionalni, vicemene zjistite, ze vam lide z firmy o nekterych vecech lhali. Nedejboze, aby se vam stala na dome havarie jako mne - zamrzlo topeni v podlaze. Pak zjistite, ze topeni neopravite jako na normalnich domech vymenou podlahy, nybrz se vam dostane vysvetleni, ze podlaha je soucasti statiky domu a tudiz do toho nesmite vrtat. To vas opravdu nenapadne... . A to je topeni dneska, co to bude zitra? Kdybych mel dnes hodnotit, tento zpusob vystavby nebyla dobra volba. Proto pisu i sem, aby jste si dali pozor, tento zdanlive kvalitni vyrobek ma opravdu jeste spoustu vad. V kombinaci s podporou firmy, ktera je velmi neprofesionalni... muzete mit lehce z krasneho zameru stavby domu opravdu zivotni horor. Rad vam poskytnu vice informaci na vyzadani. http://www.domy-dennert.cz/
Odpovědět
Dobrý den, stavbu Icon jsme meli v planu tak pred 4-5 lety a nakonec z toho sešlo. Vse vázlo na financích a naši nerozhodnosti. Nyni rekonstruujeme RD a obcas zavzpomínáme, proč jsme tenkrát nešli do Iconu:-( Moc děkuju za váš komentář a nyní už nebudu litovat a budu si vážit co máme :-)))))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nemohu souhlasit s @pank. Dům stojí 1.5 roku, rok v něm bydlíme. Reklamace a závady byly a přístup byl zatím vždy plně profesionální. V současné době nemáme žádné nevyřízené problémy. Naopak mi přišlo, že se ke všem potížím firma měla hezky. Topení nám zatím nezamrzlo, uvidíme, co přijde časem. Ale já jsem naopak velmi rád, že jsme šli do stavby s firmou Dennert. Prodloužil jsem si život tak o 10 let (budu-li to brát tak, že každý rok stavby klasickým způsobem mi ho tak o 5 let zkrátí).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@mapleiii Dobrý den!Máme možnost koupit dům postavený fi Dennert,dům se nám líbi,lokalita a pozemek vynikajíci,zaujímala by mne Vaše skušenost s domem Dennert...děkuji za info na e:jsaxun@centrum.cz
Odpovědět
Má někdo na fóru skušenosti s domem od fi Dennert?nejlepši osobné skušenosti...dekuji
Odpovědět
@mapleiii Jaké skušenosti máte teď?
Odpovědět
@pank Zajímala by mne váše dnešní skušenost....
Odpovědět
Stále to nespadlo :-) Proběhly nějaké drobné reklamace a byly popravdě jak z jiného světa. Kdybych to rozepisoval do detailů, asi by mě ajiní napadli, že mám za to provize od firmy Dennert, tak vězte pouze, že dům stojí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?