Máte někdo zkušenosti s firmou PRECIS - Martin Pavelka?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli nemá někdo zkušenost se stavební firmou PRECIS - Martin Pavelka z Pardubic. Chceme stavět RD a zaujaly nás projekty této firmy, první setkání a jednání s panem Pavelkou proběhlo velmi dobře, ale firmu jinak neznáme a na internetu jsem na ni nesehnala žádné reference. Nemohl by někdo prosím napsat svoje postřehy a zkušenosti? Hlavně kvalita prací, dodržování termínů, komunikace s firmou, reálnost rozpočtu atd. Děkuji moc.
Odpovědět
http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/d... http://rejstrik.penize.cz/46711503-pr... Nechám úsudek na každém.Ale za mě bych si dával pozor.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my už od nich máme projekt a to na bungalov Tereza. Momentálně žádáme o stavební povolení a pak začínáme snad co nejdříve stavět. Také jsem zde poptávala reference, které mi poskytla @waliwana, za což jí moc děkuji (tuším, že od pana Pavelky mají hrubou stavbu). Jednání s panem Pavelkou rychlé a bezproblémové. Více, viz existující diskuze zde na STŘEŠE.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj jak jsi nakonec dopadla s fa PECIS taky mě jejich nabídka zaujala.Dík čao
Odpovědět
Ahoj Visi99, jak stavíte s firmou Precis? Sháníme více referencí a nemáme jich moc. děkuji za odpověď Hmiru
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobry den, taktez jsme zvazovali firmu Precis, dokonce od nich mame i projekt, ale konecnou realizaci jsme nechali nakonec jine firme. Domluva s panem Pavelkou je celkem dobra, nicmene spoluprace s nim ma nektera uskali, ktera nas odradila od stavby s touto firmou. Zaprve, cena projektu je zahrnuta v cene zdiva, tj. pokud s nim podepisete jejich smlouvu, de facto Vam pak nezbyva, nez s nimi i postavit alespon hrubou stavbu. Zadruhe, do projektu muzete zasahnout jen 2x a to se bere i napr. zmena velikosti okna (ke cti panu Pavelkovi slouzi to, ze nam nakonec v tomto ustoupil), takze s Vami projekt vubec nikdo neresi a neupozorni Vas na pripadne problemy a mozna zlepseni. Zatreti, firma neni schopna vypracovat polozkovy rozpocet - po 4 tydnech cekani nam prisel excel, nad kterym nekdo stravil asi 20 minut a ve kterem bylo jen spousta kompletu, z nichz nebylo mozno vyvodit v podstate nic. Zde bohuzel urgence nezabraly a byl jsem odkazan na to, ze se to resi az pri stavbe...takze podepisujete smlouvu o dilo bez relevantnich a hlavne pro Precis zavaznych podkladu o konecne cene. Pro predstavu, firma, ktera nam stavi nyni, nam dodala cca 30 strankovy polozkovy rozpocet doslova do posledniho sroubku. Zactvrte, kdyz zacalo byt Pavelkovym jasno, ze jsme "problemovi" klienti, komunikace se velmi ztizila a v posledni fazi, kdy jsem potreboval jeste dopracovat dodatek do projektu, ustala uplne, takze jsme si projekt museli nechat dopracovat jinde. Takhle se dle meho profesionalove nechovaji a za sebe radim od tehle firmy ruce pryc. Rozhodovali jsme se pro ne podle osobnich referenci (dva domy na jizni morave), kde pry nebyl problem, a hodne jsme se spalili. Moje rada na zaver, zapomente na durisol/izolox a stavejte z neceho, kde nemate ruce svazane 4 firmami v republice. Podstatne to zlepsi Vasi vyjednavaci pozici. Preji uspesnou stavbu vsem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dobrý den mám podobnou zkušenost jako loki86 ale mi jsme nakonec realizaci na firmě Precis nechali. stavíme Terezu 2. Základová deska+hrubá stavba šli opravdu dobře (party které to stavěly byly výborné). Pokračuje to střechou, která už teda vázne. p. Pavelka tak nějak nedodržuje termíny dodělání i když jsou popsané ve smlouvách. Hned od začátku jsme byli domluveni na dokončení celého domu na klíč, ale po postavení zákl. desky nám bylo tak nějak mimochodem sděleno, že toho mají moc a že nám dům nedodělají a dodělávky si musíme zajistit sami. Nehledě na to, že komunikace opravdu vázne, není výjimkou, že na telefonáty nikdo nereaguje a někdo se vám ozve až to uzná za vhodné. Takže opravdu tuto stavební firmu nedoporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Přidám také zkušenost s Pavelkou. Zaprvé: zájem je dokud nepodepíšete smlouvu o dílu a líbí vám i že stíhačka bude couvat. Zadruhé: Projekt když si uděláte plánky co by jste chtěli například za rozmístění zásuvek, žebříčky v koupelně tak na to se v projektu kašle. Prostě to tam nemáte i když mu to namalujete. Dále měl jsem 6 reklamací během žádání o povoleni....prostě firma udělá nějáko projekt a čekají co projde a co ne výsledek je ale že běháte jak blbec a platíte. Hrůza otrava...a furt čekáte....než vám to vyřídí úřad tím že vám to zamítne a vy čekáte než se projektant Pavelky vrátí z dovolené aby dokreslil čáru Za třetí: podvodník! Projekt vám dá s montáží Durisolu, jenže problém je v tom že ani nevíte co všechno je a není v ceně například tam nejsou příčky a kus stropu. Firma konkurenční dělá totiž i příčky z durisolu ale pavelka vám je naprojektuje v Ytongu a kus stropu nad garáží v sádře, takže to v ceně prostě nemáte. A zjistíte to až když máte podepsanou smlouvu o dílo a dodá vám projekt. Odstoupit můžete ale za 35.000 pokuty což jsem měl udělat. Za další komunikace .... od podepsání smlouvy nefunguje.... jak napsala paní ozvou se až se jim chce. A poslední je kvalita práce. HROZNY. Například co se týče zdiva, je to křivé jak když pes čůrá. na podlaze mám 3 cm bouli , schody nejsou stejné, resp první a poslední jsou o 7 cm nižší než ostatní. Odpadové trubky které jsem si nechal založit do zdiva než se lil beton nemají řádné sklony a neodpovídají správnému umístění potřebnému např.: pro napojení vany. Pokud si vzpomenu například na stavbu střechy kde to dělal pro mě jiná firma tak blastně pavelkovi došel beton takže nebylo zdovo na pulštoku dorovnáno a uhlazeno .... což opět znamenalo cca den pro tesaře na vyrovnání trámů klínkama . Suma sumárum doufám že ho nikdy neuvidím! A doufám že druhého takového patlala tam už mít nebudu. Doporučují vyhnout se jím obloukem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@loki86 dobrý den, můžu se zeptat s jakou firmou teď prosím stavíte, jak jste spokojeni, dodrželi vaše požadavky + cenu apod...Děkuji.
Odpovědět
Dobry den, jsme z Ostravska, takze jsme po zkusenosti s panem Pavelkou vybirali z mistnich firem. Nakonec jsme skoncili u firmy VS-Invest a.s. Stavba mela sva uskali, ale ta vyplyvaji z toho, ze na stavbe premysli jenom stavbyvedouci, takze celkove to pomerne slo (i v porovnani s kolegy, kteri stavi jak s firmou tak svepomoci). Rozpocet byl dodrzen, vyjma folkloru jako je zapomenuty odpocet nekterych materialu, na coz ale snadno diky polozkovemu rozpoctu prijdete. Co se komunikace tyce, take tam nebyly zadne excesy. Co jsme si domluvili, to platilo. Kdyz udelali botu (odrezana hydroizolace v jednom miste, okna instalovana jen na penu - to byla subdodavka), tak chybu bez vytacek uznali a opravili. Dum jako takovy stoji a po pul roce bydleni mame jenom jeden doterny problem a to spatne provedene sparovani dlazby v koupelne, coz se snad pristi tyden vyresi. Nicmene, tesne po tom, co jsme dostaveli, se firma personalne rozpadla (odesli jim temer vsichni stavbyvedouci a nasledne byl odejit i pan reditel), takze aktualni stav si netroufam hodnotit. Na reklamace zatim reaguji, takze se asi davaji dokupy, ale kdo vi, jak to dopadne. Asi tedy timto moc nepomohu, tak alespon drzim palce, at Vam vse klapne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?