Máte reference na firmy zabývající se Eurookny?

Profilova fotka
Rozhodujeme se, jakou firmu zvolit pro dodávku eurooken. Budeme mít profil 92, trojskla. Chtěl bych poprosit o nějaké reference, pokud máte eurookna (a je jedno, jaký profil). Jako favoriti se nám zatím jeví firmy ALBO, Pražák a TVT, ale oslovili jsme i jedenáct dalších. Máte zkušenosti? Pokud ano, budu za ně jen rád. Jde mi hlavně o kvalitu oken, přesnost montáže, servis atd.
Odpovědět
zhruba před rokem jsme se také rozhodovali o dodavateli eurooken, nakonec jsem se rozhodli pro firmu Slavona a nelitujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme ALBO (okna i vchodové dveře), s kvalitou jsme spokojeni, s montáží taky (ale tu nedělalo přímo Albo) ale vyřízení reklamace šílenost ]-( to Albu trvalo skoro rok a půl ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Bezva, moc díky, obě firmy jsme obesílali, každá reference dobrá, ba skvělá!
Odpovědět
Profilova fotka
Fsvojap, jestli se můžu zeptat, co jste reklamovali?
Odpovědět
Profilova fotka
hugo - jeden rám (ten díl, co je napevno ve zdi) měl jinou barvu, chápu, že na dřevo chytne barva pokaždé trochu jinak, zvlášť když je to napojované, ale tohle byla fakt o odstín jiná barva, napsali jsme to jako výhradu při převzetí díla, pak se dlouho nic nedělo, my to urgovali u obchodního zastoupení Alba, loni v červnu přijeli s rámem, ale ten měl přesně stejnou barvu, jako ten původní ]-( pak už jsem to začala urgovat přímo u Alba, pana Buriana, který tam reklamace vyřizoval, už naštěstí loni koncem roku vyhodili, ale než ten bordel po něm vyřídili, tak to chvíli trvalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Fsvojap, oka, moc díky, beru v potaz :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Dobrý večer Hugo, mohu se zeptat, od jakého výrobce jste okna nakonec zvolili a jaká je zkušenost? Máme zájem také o trojskla v profilu IV 92, ale nějak se nemůžeme rozhodnout pro kterou firmu. Většinou jsou cenové nabídky podobné a dali bychom raději přednost kvalitě i na úkor vyšší ceny. Předem děkuji za odpověď. P. Stará
Odpovědět
Profilova fotka
Pavlusak, dobrý večer. Zvolili jsme okna TVT. Podrobnosti v IP.
Odpovědět
Namontoval jsem dřevěná eurookna od firmy Lineta Ústí nad Labem a velmi jsem litoval. Špatná firma, špatná okna. Asi bych už šel jen do plastových.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Hugo,my máme okna od Pražáka a moc velká spokojenost-doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme eurookna tww anlux, jsme spokojení... my na plast nejsme... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky Pražák, i dveře. Provedení super, montáž taky, jen chování jednoho z techniků velmi nepříjemné. Naopak nám velmi vyšel vstříc pan Chára, který nám vyřezával ručně zdobení na dveře :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
zdravím všechny. Přestavujeme dům a jsme před rozhodnutím, jaká okna. Asi vyhrají eurookna a firma Albo, ale než uděláme konečné rozhodnutí, chtěla bych znát názor někoho, kdo s touto firmou již spolupracoval..podělte se o zkušenosti...děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@hugo58 Ahoj, vim, ze je to uz skoro 4 roky stra diskuse, ale zeptam se, jak jste po tech letech s okny od TVT spokojeni. Zrovna jsem v poptavani oken a tahle firma se take dostala do naseho hedacku. Nenapadly vam je nejake houby nebo plisne?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Hezký den, řešíme taky u koho objednat eurookna. Budu ráda když někdo napíšete jak jsou na tom daná okna s kvalitou? Vše ok? děkuji moc.
Odpovědět
Máme TP eurookna a jsme spokojení.., i když ta cena :-( Teď bych možná volil Pks, tenkrát jsem i nich nevěděl.. možná by byla stejná Q za méně peněz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?