Máte skúsenosť s firmou Tar Stav?

Pekny den vsetkym. Rozmyslame nad kupou RD v Zlonine pri Libeznici. Cena je vyborna, dostupnost do mesta tiez, len jedinu chybicku to zatial ma- moja predstava o architekture domceka je uplne ina :). Ale clovek musi zvazit, co si vobec moze dovolit a tak sme na 70% rozhodnuti. Zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenost s firmou TAR STAV, ktora v Zlonine a Libezniciach stavia/postavila RD. Rada by som pocula skusenosti, ako prebiehalo jednanie, klientske zmeny a tak vsetko v suvislosti s vystavbu a jednanim so spolocnostou. A vobec, ako sa Vam tam byva a dochadza do Prahy. Moc dakujem
Odpovědět
Ahoj, tak fakt nikto, kto by poradil?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také sháníme dům v Líbeznicích. Pokud se ti nelíbí dům na 100 %, nešla bych do něj. ;-)
Odpovědět
Ahoj, diky moc za nazor - ja by som skor rada pocula, ci ma niekto s danou stavebnou firmou skusenosti :) :)
Odpovědět
Tak ako holky - nikto neplanuje Zlonin - Libeznice?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
libeznice Ahoj, právě vyřizujeme s firmou klient.změny ve Zloníně, spolupráce dobrá, myslím, že i bydlení nebude špatné, do Prahy je to kousek. A syn už s touto firmou postavil před pěti lety a je spokojený. 15.11.2010 :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@libeznice Dobrý den, koupili jste nakonec bydlení v Líbeznicích? Právě jednáme se stejnou společností o bydlení ve Zloníně a tak mě zajímal Váš názor a taky rada ohledně klientských změn. Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?